II Jornada: Psicologia, esport i valors

Termini finalitzat
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR18000949
 
Jornada interdisciplinària al voltant de la importància dels valors en l'esport.
 
- Jornada amb Reconeixement de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE).
- Aquesta activitat ofereix la possibilitat de reconeixement acadèmic de 0,5 ECTS ( 12.5 hores).  Els estudiants que vulguin el reconeixement acadèmic d’aquesta activitat caldrà que contesti el qüestionari de l’activitat d’EsportsURV.
Asier de la Iglesia

Asier de la Iglesia

Jugador de bàsquet professional durant 10 anys fins que amb 29 anys li van detectar Esclerosi Múltiple i al no tenir ofertes de cap club de la categoria, va seguir jugant en equips de categoria autonòmica. La temporada 2017-18, després de 4 anys, va tornar a competir sent el millor jugador de la lliga EBA i debutant en la lliga ACB. Embarcat en diversos projectes solidaris, membre de bailaconem.org.
Ignasi Fàbregues

Ignasi Fàbregues

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona. Màster en formació de professorat per la Universitat Internacional de València. Actualment Cursant MBA a EAE Businness School i Universitat de Barcelona. Director del Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre i Responsable de l'Àrea d'esports de l'Ajuntament d'Amposta. Ex- esportista d'alt nivell (esgrima). Apassionat de l'esport, practica curses i triatló de llarga distància (ironman, marató, ultratrails...)
Lourdes Carrascon

Lourdes Carrascon

Psicòloga clínica, de l'esport i coach. Màster Avaluació i Mesura de la Conducta i Doctorant en Neurologia. Membre del Grup de Treball Psicologia aplicada a l'activitat física i l'esport de la Delegació de Tarragona del COPC.
Luis Marqués

Luis Marqués

Doctor en Educació Física per la Universitat de Zaragoza, des de l'any 1995 exerceix la seva docent en la universitat, primer en la Universidad de Zaragoza i actualment en la URV, on porta a terme les tasques de Degà de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia des del any 2015. Com a membre del grup de recerca ARGET (Applied Research Group in Education and Technology), reconegut per la Generalitat de Catalunya, ha participat en diversos projectes de recerca/innovació d'àmbit estatal, català i europeu en l'àmbit de l'educació i la tecnologia.
Marc Bosque

Marc Bosque

Fisioterapeuta, especialitzat en esport i actualment cursant un doctorat a temps complet gràcies a la concessió d'una beca FI-DGR a la URV, amb la que investiga la relació que té l'estrès psicològic amb l'augment de l'activitat neuromuscular. Al mateix temps col·labora com a fisioterapeuta del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu, amb el que va guanyar la copa d'Europa l'any 2017. També ha treballat a l'àmbit privat esportiu, en centres com el Recupera't de Reus, i ha col·laborat amb la Federació Catalana de Bàsquet.
Marcela Herrera

Marcela Herrera

Doctora en Psicologia de l'Aprenentatge Humà. (UAB) Màster en Psicologia de l'Esport (UAB). Professora de psicologia de l'Alt rendiment (UVIC). Formadora d'entrenadors i especialista en equips i gestió de l'ansietat des de programes de Mindfulness. Co-autora del llibre "Psicología para entrenadores" (Ed.Punto Rojo, 2016). Directora Psicoaching.net.
Mª Belén Antuña

Mª Belén Antuña

Llicenciada en Medicina i Cirurgia (Universitat Rovira i Virgili, 1993). Llicenciada en Psicologia (Universitat Rovira i Virgili, 2013). Especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport (Escola Catalana de Medicina de l’Educació Física i l’Esport de la Universitat de Barcelona, 2000). Metge adjunt de la Unitat de Medicina de l’Esport de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla.
Rafel Magrinyà

Rafel Magrinyà

Llicenciat en Educació Física, Màster en Alt Rendiment Esportiu i Tècnic Esportiu Superior en Futbol. Fou entrenador i preparador físic de diferents Clubs entre els quals destaquen el Gimnàstic de Tarragona i el FC Barcelona. Director acadèmic d'EUSES - centre adscrit a la Universitat de Girona i Director de qualitat d'EUSES Terres de l'Ebre - centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili. Entrenador de l'equip Genuine del Gimnàstic de Tarragona.
Vicenç Raluy

Vicenç Raluy

: Master en Psicologia de l’esport a l’UAB-INEFC al 98 i Especialista en psicologia Aplicada en el futbol SIPD-CEPAF. Col·labora amb la UAB i URV com a tutor de pràctiques de psicologia de l’esport i fa formacions per la Federació Catalana de Pàdel, Hoquei sobre patins i Futbol. EntrenaMent es la seva empresa de serveis de psicología de l’esport.
 
43007, TARRAGONA (TARRAGONA, ESPANYA)
Data d'inici 23-11-2018
Data de fi 23-11-2018
Data d'inici de la inscripció 12-06-2018, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-11-2018, 16:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 23-11-2018, 08:30 - 14:30
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC