Taula rodona: Presentació de la Guia actualitzada dels Grups de Treball en Altes Capacitats (GTAC) del COPC i del COPEC

Termini finalitzat
Categoria del curs: TAULA RODONA
Àrea: Interna
Referència: CR18000815
Les Altes Capacitats comencen a ser reconegudes a nivell social però sovint la desinformació, els estereotips i la manca de consens professional sobre la detecció i l’abordatge dificulten la comunicació entre famílies, escoles i experts.

Des del Grup de Treball d'Altes Capacitats (GTAC), format per membres del COPC, COPEC i associacions de famílies, hem elaborat una actualització de la Guia d'Altes Capacitats per tal d'unificar esforços al voltant de les altes capacitats intel·lectuals (AC).

Partint de la recerca científica internacional i integrant aquesta informació amb la pràctica educativa i psicoterapèutica, la Guia aporta una unificació de criteris d'identificació i d'avaluació de les altes capacitats intel·lectuals com a base per a la seva intervenció personal, social, familiar i escolar.

 

A la presentació de la Guia es tractaran aspectes com:

- Revisió de models teòrics

- Mites i realitats

- Definició de consens professional i tipologies

- Detecció i avaluació diagnòstica

- Intervenció personal, familiar i social

- Estratègies d'intervenció educativa

 

Moderador: Flavio Castiglione: moderador i vocal de la Secció Educativa 

 

Des del Grup de Treball d'Altes Capacitats (GTAC), format per membres del COPC, COPEC i associacions de famílies, hem elaborat una actualització de la Guia d'Altes Capacitats. Partint de la recerca científica internacional i integrant aquesta informació amb la pràctica educativa i psicoterapèutica, la guia aporta una unificació de criteris d'identificació i d'avaluació de les altes capacitats intel·lectuals com a base per a la seva intervenció personal, social, familiar i escolar.
Cristina García

Cristina García

Psicòloga.T ítol d'Especialista Universitaria en Trastorns por Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat. Títol d'Experta Universitària en Altes Capacitats i desenvolupament del talent. Formació en Trastorns de l'Espectre del Autisme.
Maria Beltrán

Maria Beltrán

Psicòloga i psicoterapeuta especialista en psicoterapia corporal. Màster en PIH i en Biosíntesis. Membre de l'Institut Erich Fromm de PIH. Directora del centre Besai i professora de la UB i de la UOC.
Mònica Fernández

Mònica Fernández

Psicopedagoga. Experta Universitària en Diagnòstic i Educació d’Alumnes amb Altes Capacitats. Coordinadora del Grup de Recerca d’Altes Capacitats del Col•legi de Pedagogs de Catalunya.
Natalia Luján

Natalia Luján

Pedagoga i Psicopedagoga. Membre de la Xarxa d’Experts en Altes Capacitats del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Membre del Grup de Recerca d’Altes Capacitats del Col•legi de Pedagogs de Catalunya.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 29-05-2018
Data de fi 29-05-2018
Data d'inici de la inscripció 19-01-2018, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 28-05-2018, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 29-05-2018, 19:30 - 21:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC