Conferència: Teràpia grupal amb familiars de pacients amb trastorn de personalitat, presentació del programa "Family Connections" (Streaming delegacions)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000737

La conferència es basa en el programa Family Connections (desenvolupat pels professors Alan Fruzzetti i Perry Hoffman en EUA), una intervenció de 12 setmanes per a familiars de persones amb TLP. Els objectius del programa Family Connections són: proporcionar formació, ensenyar habilitats individuals i familiars, i construir suport.

La conferència consistirà en proporcionar elements clau del programa d'entrenament Family Connections. Els assistents seran orientats cap al coneixement del TLP i com aquest impacta en els familiars, aprendran sobre el model transaccional (com en ocasions caiem en formes disfuncionals de respondre al malestar), sobre les habilitats que ajuden a millorar el benestar en les relacions interpersonals ( Mindfulness Relacional, Validació i Habilitats d'Acceptació de la Realitat) i sobre com preparar l'escenari per desenvolupar grups de Family Connections que compleixin amb les necessitats dels sistemes de salut a Espanya.

  • aprendre sobre el TLP i com aquest impacta en els familiars,
  • aprendre sobre el model transaccional (com en ocasions caiem en formes disfuncionals de respondre al malestar),
  • informació sobre habilitats que ajuden a millorar el benestar en les relacions interpersonals (Mindfulness Relacional, Validació i Habilitats d'Acceptació de la Realitat),
  • informació sobre com preparar l'escenari per desenvolupar grups de Family Connections que compleixin amb les necessitats dels sistemes de salut a Espanya.
Daniel Flynn

Daniel Flynn

Psicòleg clínic. Coordinador Principal de Psicologia al Servei de Salut Infantil i Juvenil, membre del Servei Executiu de Salut de Cork, Irlanda i terapeuta acreditat en DBT a través de la Societat de DBT del Regne Unit i Irlanda. Ha desenvolupat programes de Teràpia Dialèctica Conductual (DBT) en serveis d'adults i adolescents en el sistema públic de salut d'Irlanda. També ha participat en la implementació del programa Family Connections als sistemes de salut d'Irlanda que des del 2012 s'ha anat expandint amb el suport del National Office for Suicide Prevention (NOSP).
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona. Per seguir l'activitat cal contactar prèviament amb cadascuna de les delegacions.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 09-05-2018
Data de fi 09-05-2018
Data d'inici de la inscripció 12-12-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 08-05-2018, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 09-05-2018, 19:00 - 21:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC