Conferència: Adopció i adaptació. Cicle Dimarts d'Educativa

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000620
En aquesta sessió s'analitzaran els processos d'adopció i els posteriors processos d'adaptació del nen / a als diferents contextos sociocomunitaris (família, escola) aportant idees i recursos per a un adequat procés d'adaptació.
 
Properes sessions del cicle:

Taula rodona: Altes capacitats i relacions socials

Ponents: Conxita Reig

Data: 8 de maig de 2018

Horari: De les 19:30 a les 21:30h.

 

Conferència: Conferència: TIC i aprenentatge

Ponents: Miquel Àngel Prats

Data: 19 de juny de 2018

Horari: De les 19:30 a les 21:30h
Aquestes sessions, com a innovació, impliquen que el diàleg entre ponents i assistents s’estableixi sobre una base d’adequats coneixements sobre el tema per part de tothom. Es faran propostes noves, s’obriran línies d’intervenció professional amb perspectiva de futur, s’estudiaran casos, es presentaran dades actuals i es debatran les propostes, segons les temàtiques de cada dimarts.
Ana Valls

Ana Valls

Psicòloga, mestra d’educació especial i psicomotricista. Psicoterapeuta en consulta privada i docent de la UVic.
Meritxell Pacheco

Meritxell Pacheco

Professora de Psicologia del Desenvolupament en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport FPCEE Blanquerna, Universitat Ramon Llull (URL) institució en la qual es va doctorar en 2006, rebent el premi extraordinari de doctorat. Co-directora de diversos programes de postgrau en adopció i acolliment des de 2008. Professora del Màster en Psicologia General Sanitària (URL) És membre del Grup de recerca Psicologia, Persona i Context (URL), i directora de la línia de Recerca Adopcions i Acolliment Familiar. Revisora de diverses publicacions científiques. Ha coordinat i participat en nombroses ponències i comunicacions. S'ha dedicat a la formació, des d'un posicionament constructivista- narratiu, de professionals que treballen en l'àmbit infantil i familiar, i des de fa quinze anys específicament en la intervenció, integradora i interdisciplinària, amb famílies adoptives. Compagina la seva activitat acadèmica i investigadora amb la pràctica clínica. És psicoterapeuta acreditada per FEAP i psicòloga general sanitària
Sandra Ger

Sandra Ger

Doctora en Psicologia. Psicòloga General Sanitària. Màster en Psicología Clínica i Psicoteràpia (URL). Professora del grau en Psicologia de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna. Professora del Màster universitari Models i Estratègies d'Acció Social i Educativa en Infància i Adolescència, de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). Psicoterapeuta de nens, adults, parelles i famílies a l'Institut Myrios. Experta en adopcions i en parelles. Especialista en ansietat, tècniques de relaxació i mindfulness, visualització i EMDR. Especialista en conductes desadaptatives en la infància i adolescència. Investiga i publica principalment sobre l’àmbit de les competències parentals i l’adaptació familiar en l’adopció internacional.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 03-04-2018
Data de fi 03-04-2018
Data d'inici de la inscripció 28-11-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 03-04-2018, 12:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 03-04-2018, 19:30 - 21:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC