Conferència: Projecte Social de Cooperació: Desenvolupament d‘Assistència Psicosocial a La Índia (projectes de prevenció i intervenció per a tots els nens i adolescents) (Streaming delegacions)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000577
Street-Heroes Of India (SOI) és una associació internacional sense ànim de lucre, formada per professionals de la salut mental que ofereixen formació i suport en assistència psicosocial als nens que viuen al carrer i que pateixen risc d’exclusió social i/o abusos, explotació i a les persones que conviuen amb aquest col·lectiu. El nostre objectiu és ajudar a superar els seus traumes i aconseguir la seva rehabilitació emocional.

Des de 2010, hem portat diferents accions, així com la coordinació de diferents programes formatius als centres/ orfenats situats a Kerala i Karnataka. Els principals temes tractats en aquestes formacions han estat: el xoc traumàtic, l’abús sexual, l’explotació, la pèrdua o falta d’autoestima, la identificació dels trastorns, diferents addiccions i els seus efectes, entre d’altres.

Gràcies a la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, juntament amb altres entitats i ajudes econòmiques individuals, estem aconseguint que el projecte sigui viable i, per tant, estem lluitant junts contra l’exclusió social dels adolescents i nens de La Índia, pels seus drets humans i per la igualtat d’oportunitats.

A banda de les formacions que s’estan portant a terme actualment, per part dels nostres professionals, a totes les persones que conviuen amb aquest col·lectiu; el projecte que ara iniciem és el de construir un centre SOI a La Índia, per a que els nostres professionals posin en marxa les teràpies més adequades directament amb el nen que necessita la rehabilitació emocional.

Tant la formació com l’assistència psicològica als nens és una demanda fonamental en contextos d’exclusió social; pel que és una necessitat de primer ordre a tractar.

 
Alícia Blàzquez

Alícia Blàzquez

Dra en psicologia per la UB. Dansa Moviment Terapeuta (Membre Titular de l'Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia - ADMTE, Màster en DMT per la UB).
Edmundo Dos Santos

Edmundo Dos Santos

Art terapeuta
Núria de la Maza

Núria de la Maza

Responsable de comunicació de SOI
Olga Martin

Olga Martin

Psicòloga clínica i fundadora de SOI
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona. Per seguir l'activitat cal contactar prèviament amb cadascuna de les delegacions.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 13-12-2017
Data de fi 13-12-2017
Data d'inici de la inscripció 07-11-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 12-12-2017, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1.5 hores
Sessions
Sessió 1 13-12-2017, 19:00 - 20:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC