Cinefòrum “Cinema de sensibilització: Les quatre emocions bàsiques”. Pel·lícula "El bosc”

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CINEFÒRUMS
Àrea: Interna
Referència: CR17000493
Pel·lícula “El bosc” The Village (titulada "El bosque" a Espanya i "El llogaret" a Amèrica Llatina) és una pel·lícula nord-americana de l'any 2004 escrita i dirigida per M. Night Shyamalan. Va ser nominada a un premi Oscar per la seva banda sonora.   

Després de la projecció de la pel·lícula , entrarem en un debat on reflexionarem sobre l’emoció proposada i es donarà la visió des de las psicoteràpies integratives: Gestalt, anàlisi Teràpia Corporal Integrativa, Eneatips del Dr Claudio Naranjo, etc.  S’obrirà també un torn de preguntes Des de la Secció de Intervenció Social, plantejarem casos que ens puguem trobar amb els nostres pacients i posarem la mirada en com abordar aquest acompanyament.

Aquest cicle de cinefòrums estarà dedicat a sensibilitzar el psicòleg en el reconeixement i acompanyament de les 4 emocions bàsiques: alegria, tristesa, ràbia i por.  
 
La inscripció és individual per cada cinefòrum
Ángela Corrales

Ángela Corrales

Psicòloga Col•legiada. Terapeuta Corporal integrativa. Formada en Art Dramàtic. Postgrau en Cos i art
Miguel Ángel Tena

Miguel Ángel Tena

Terapeuta Corporal Integratiu, Terapeuta Gestalt, Postgrau corporal amb Cherif Chalakani, Programa SAT eneatips Dr. Claudio Naranjo.
Seila Bustos

Seila Bustos

Psicòloga clínica i Terapeuta Gestalt. Trainer en PNL. Formada en Teràpia Corporal Integrativa. Formada en Psicologia Integrativa en el procés SAT del Dr. Claudio Naranjo. Membre de la AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt).. Coordinadora del GT de Psicologia Integrativa del COPC.
Silvia Suja

Silvia Suja

Psicòloga General Sanitària. Terapeuta Gestalt. Membre del grup de treball de “Psicologia Integrativa” del COPC i de l’Associació de Psicoteràpia Integrativa de Catalunya. Sòcia col·laboradora a Psicòlegs sense Fronteres de Catalunya (PSFC). Formada en el Programa SAT (Psicologia dels Eneatips). Experiència amb col·lectius en risc d’exclusió social en projectes de cooperació a Nicaragua i Regne Unit.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 28-11-2017
Data de fi 28-11-2017
Data d'inici de la inscripció 28-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 27-11-2017, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 3 hores
Sessions
Sessió 1 28-11-2017, 18:00 - 21:00
Barcelona - Sala de Juntes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC