Conferència: Les quatre emocions bàsiques: Alegria, Tristesa, ràbia i por

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000401
Conferència sobre les quatre emocions bàsiques: quins són, com es manifesten, per què és important treballar sobre elles i quina és la importància d'aprendre a gestionar-les. No hi ha emocions bones o dolentes, positives o negatives.
 
Les emocions són funcions orgàniques i cadascuna d'ella té la seva utilitat i el seu sentit. Si partim del fet que una emoció és dolenta, el primer que farem quan aparegui serà negar-la. I en tots els sistemes existeixen emocions negades. Si les fem conscients podrem finalment abraçar sense diferències evitant patiments inútils i permetent que l'organisme recuperi la seva homeòstasi natural.
Conferència sobre les quatre emocions bàsiques: quines són, com es manifesten, per què és important treballar sobre elles i quina és la importància d'aprendre a gestionar-les. També informarem sobre les activitats que farà entorn aquest tema el GT de Psicología Integrativa els pròxims mesos.
Ángela Corrales

Ángela Corrales

Psicòloga Col•legiada. Terapeuta Corporal integrativa. Formada en Art Dramàtic. Postgrau en Cos i art
Miguel Ángel Tena

Miguel Ángel Tena

Terapeuta Corporal Integratiu, Terapeuta Gestalt, Postgrau corporal amb Cherif Chalakani, Programa SAT eneatips Dr. Claudio Naranjo.
Seila Bustos

Seila Bustos

Psicòloga clínica i Terapeuta Gestalt. Trainer en PNL. Formada en Teràpia Corporal Integrativa. Formada en Psicologia Integrativa en el procés SAT del Dr. Claudio Naranjo. Membre de la AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt).. Coordinadora del GT de Psicologia Integrativa del COPC.
Silvia Suja

Silvia Suja

Psicòloga General Sanitària. Terapeuta Gestalt. Membre del grup de treball de “Psicologia Integrativa” del COPC i de l’Associació de Psicoteràpia Integrativa de Catalunya. Sòcia col·laboradora a Psicòlegs sense Fronteres de Catalunya (PSFC). Formada en el Programa SAT (Psicologia dels Eneatips). Experiència amb col·lectius en risc d’exclusió social en projectes de cooperació a Nicaragua i Regne Unit.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 22-09-2017
Data de fi 22-09-2017
Data d'inici de la inscripció 12-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 15-09-2017, 20:00:00
Places 13 Disponibles de 80
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 22-09-2017, 19:00 - 21:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC