Jornada: Reunió d'Hivern de la Societat Catalana de Neuropsicologia 2017 “Aplicacions de l’estimulació cerebral no invasiva en neuropsicologia clínica i en investigació”

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000376
 

El grup d’investigació Cognitive NeuroLab (Grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència) presentarà el seu estudi sobre els mecanismes neurals subjacents a diferents processos cognitius mitjançant l’ús de tècniques d’estimulació cerebral no invasiva (NIBS de l’anglès non invasive brain stimulation). Les seves principals línies d’investigació són les següents:

 

  1. Estudi de les bases neurals del control cognitiu i de la interferència emocional sobre el processament de la informació.
  2. Dissociació de les bases neurals dels components afectiu i cognitiu de la teoria de la ment.
  3. Estimulació i rehabilitació de les funcions cognitives en el dany cerebral adquirit i les malalties neurodegeneratives.
  4. Estudi de les bases neurals de la conducta alimentària i aplicació terapèutica de les tècniques d’estimulació cerebral no invasives en obesitat i d’altres trastorns de la conducta alimentària.
  5. Millora cognitiva mitjançant l’estimulació magnètica transcranial.

 

Presentació de l’acte a càrrec de Maria Angels Jurado, representant de la Societat Catalana de Neuropsicologia i de Oscar Pino, representant de la Secció de Neuropsicologia del COPC.

Presentació del grup (directors del grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència):

Dra. Elena Muñoz Marrón

Dr. Diego Redolar Ripoll

Presentació de treballs:

Dra. Raquel Viejo Sobera:

Interferència emocional sobre el processament de la informació.  Estudi dels processos cognitius mitjançant estimulació magnètica transcranial.

Marc Palaus Gallego: 

Millora cognitiva mitjançant estimulació magnètica transcranial i entrenament amb videojocs: Efectes sinèrgics.

 

 

Invitació de la Societat Catalana de Neuropsicologia  al grup d’investigació Cognitive NeuroLab (Grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència). L’objectiu principal és l’estudi dels mecanismes neurals subjacents a diferents processos cognitius mitjançant l’ús de tècniques d’estimulació cerebral no invasiva (NIBS de l’anglès non invasive brain stimulation).
Diego Redolar

Diego Redolar

Director Neurociència bàsica
Elena Muñoz

Elena Muñoz

Doctora en Psicología Experimental Aplicada y Experta en Neuropsicología Clínica. Profesora titular Facultad de Ciencias de la Salud. Directora del Máster Universitario de Neuropsicología. Directora del grupo de investigación en Neurociencia Cognitiva "Cognitive NeuroLab".
Maria Àngels Jurado

Maria Àngels Jurado

Societat Catalana de Neuropsicologia
Óscar Pino

Óscar Pino

Hospital Benito Menni CASM - Servei Psiquiatria HGG. Universitat de Barcelona.
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les delegacions de Girona i Lleida . Per assistir a l'activitat cal contactar prèviament amb cadascuna de les delegacions.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 14-12-2017
Data de fi 14-12-2017
Data d'inici de la inscripció 02-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 14-12-2017, 17:30:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 14-12-2017, 18:30 - 20:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC