Cicle Feminismes i psicoanàlisis: tensió i debat. Conferència: Sobre un debat entre el feminisme i psicoanàlisi (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002412
Cicle iniciat al febrer de 2020 amb una conferència sobre feminismes per a situar-nos en la qüestió de la trobada i desacord entre feminisme i psicoanàlisis, en particular ens orientarem en els debats sorgits entorn del seminari 20 de Jacques Lacan i el seu diàleg amb les feministes franceses dels anys 70. Algunes d’elles van ser les seves analitzants i alumnes i seran el nostre tema d'estudi així com ho van ser en anys anteriors les pioneres de la psicoanàlisi que van acompanyar a Freud en el seu camí.
 
Carmen Gallano

Carmen Gallano

Psiquiatre i psicoanalista, AME de l'Escola de Psicoanàlisi dels Fòrums del Camp lacanià. Després de participar en moviments antipsiquiàtrics i feministes, es va formar a l'Escola de Lacan en Paris. Ha publicat “La alteridad femenina” i “Krisis hoy, cuerpos y subjetividades, ecos del psicoanálisis”,a més de dirigir altres publicacions , i participar en elles, les més recents les compilacions “El deseo” i “Política de lo real”. Ha escrit nombrosos articles en diferents revistes de diversos països. Ha estat professora en la Universitat del País Basc (Donostia) i en la Universitat Europea de Madrid. Actualment , a més de la seva pràctica clínica, prossegueix la seva docència al Colegio de Psicoanálisis de Madrid en el seu seminari mensual “Claves de la teoria lacaniana”
 
Data d'inici 17-06-2021
Data de fi 17-06-2021
Data d'inici de la inscripció 16-03-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 15-06-2021, 08:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Seu de Tarragona
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 17-06-2021, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC