Presentació del llibre "Las cicatrices no duelen" d'Anabel González (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: PRESENTACIÓ LLIBRE
Àrea: Interna
Referència: CR21002393
L'autora presentarà el contingut del seu llibre i debatrà amb els altres ponents, sobre diferents aspectes vinculats a la conseqüència de les experiències traumàtiques i adverses de la vida en la salut mental i les formes de tractar-les amb EMDR.
 
Sinopsis: "Cuando nos hacemos una herida, lo mejor es limpiarla bien y dejarla secar al aire. Así se irá cerrando, se volverá una cicatriz y dejará de doler. Al mirarla, recordaremos lo que pasó, pero ya no sentiremos dolor. Si por el contrario tapamos la herida y nos decimos que no está, es posible que acabe infectándose y generando un problema de más envergadura.

Con las heridas emocionales pasa lo mismo. Cuando algo nos ha dañado, hemos de entender cómo nos afecta y ver si hay bloqueos que nos siguen limitando. Este es un camino que hay que recorrer con delicadeza.

En Las cicatrices no duelen, la psiquiatra Anabel Gonzalez nos muestra una ruta hacia la curación emocional. Mediante la terapia EMDR, un modo fascinante de trabajar en los recuerdos y las defensas que levantamos frente al dolor, aprenderemos a sanar traumas y deshacer nudos mentales que nos impiden evolucionar."

 Objectius Generals:
 
  • Presentació del llibre "Las cicatrices no duelen"
Anabel González

Anabel González

Psiquiatre i Psicoterapeuta. Coordina el Programa de Trauma i Disociación del Complejo Hospitalario Universitario de la Coruña. Pertany al Board de la Sociedad Europea de Trauma y Disociación (ESTD) i de la Asociación EMDR España. És entrenadora acreditada de teràpia EMDR i docent en teràpia grupal. Ha dirigit diversos treballs de recerca i publicat nombrosos articles científics relacionats amb temes de trauma i dissociació, així com diversos llibres específics orientats a professionals. Imparteix regularment formació i tallers sobre aquestes temàtiques.
Layla Abdó

Layla Abdó

Psicòloga general sanitària. Psicoterapeuta sistèmica Terapeuta Clínica EMDR. Experiència amb famílies d’alt risc d’exclusió social i violència de gènere. Experta en trauma i vincles.
Walter_Lupo

Walter_Lupo

Psicòleg especialista en psicologia clínica. Treballa en projectes d'investigació a l'Hospital Fòrum, vinculats a l'aplicació d'EMDR en trastorn mental greu i en altres patologies. És co autor de diferents articles, entre ells sobre EMDR en trastorn bipolar. És clínic i facilitador EMDR per l'AEE i EMDR Europa. Coordinador del GT EMDR del COPC.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 08-04-2021
Data de fi 08-04-2021
Data d'inici de la inscripció 01-03-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 06-04-2021, 20:00:00
Idioma Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 08-04-2021, 18:00 - 19:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC