Conferència: Mindfulness i Emocions. Com relacionar-nos amb el que sentim d’una forma lúcida i intel·ligent (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002377
En aquesta xerrada es presenta el Mindfulness com una pràctica i una habilitat molt valuosa tant per als professionals de la psicologia i de la relació d'ajuda, com per a la vida diària de qualsevol persona. Centrarem la seva aplicació amb relació al treball amb les emocions, des d'un ampli enfocament que integra psicologies d'Orient i Occident. Examinarem com el Mindfulness ens pot ajudar a estar presents i ser conscients dels nostres sentiments, sensacions, pensaments i accions, afavorint la connexió amb la nostra experiència interna.
Objectius Generals: Conèixer i aprofundir en com el Mindfulness resulta una eina molt útil en el treball interior, especialment amb les emocions.

Objectius Específics: 
- Presentar el què és Mindfulness, d'on ve i la seva pertinença en el context actual.
- Presentar un model sobre el funcionament de les emocions simple i que alhora explica la complexitat en el nostre sentir.
- Vincular la pràctica del Mindfulness i els seus beneficis en l'àmbit emocional i relacional.
- Facilitar propostes concretes d'aplicació del Mindfulness en la gestió emocional.
Eva Yera

Eva Yera

Psicòloga, Psicoterapeuta i Formadora. Trainer en Focusing i F.O.T. -Terapeuta Orientada en Focusing per The International Focusing Institute de New York. Diplomada en Karuna Trainig Europe: Formació en Psicologia Budista i Teràpia Contemplativa.
 
Data d'inici 23-02-2021
Data de fi 23-02-2021
Data d'inici de la inscripció 09-02-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-02-2021, 08:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 23-02-2021, 19:00 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC