Grup de trobada de Dansa Moviment Teràpia. Salut Primal i Trauma de naixement. Mirades, exploracions i danses d’ una dansa moviment terapeuta. (FORMACIÓ ONLINE)

Places disponibles
Inscripció gratuïta
Categoria del curs: TALLER
Àrea: Interna
Referència: CR21002322

Salut Primal i Trauma de naixement. Mirades, exploracions i danses d’ una dansa moviment terapeuta

La salut primal (M. Odent), que es desenvolupa en el període de dependència entre la mare i el seu nadó, és la base de la salut humana. Tots els esdeveniments que transcorren durant la gestació, part i postpart afectaran la funcionalitat del sistema d’adaptació de cada individu, comprometent la integritat del seu desenvolupament  durant la resta de la vida, així com la seva capacitat d’ estimar-se.

Nombrosos diagnòstics clínics i problemàtiques socials estan connectades amb l’experiència traumàtica del naixement, fet que té lloc al violentar-se la Intel·ligència Suprema de la Natura amb l’Evolució Humana manifestada en l’engranatge fisiològic i corporal entre la mare i el nadó.

Comprendre de quina manera es teixeix l’experiència del naixement i la maternitat en la memòria biològica i relacional en el cos afectiu de les persones, com ens condiciona subliminalment en la construcció del moment present, i com la Dansa Movimient Teràpia (DMT) pot oferir explorar aquestes memòries corporals pre verbals, és la proposta teòrica i pràctica d’aquesta formació.

 
---------------------
 
El cicle consisteix en grups de trobada bimensuals obertes i gratuïtes.Tenint en compte que l'activitat tindrà una durada de quatre hores, la idea principal serà obrir aquest espai com a plataforma per conèixer professionals de l'àmbit de la Psicologia i/o de la Dansa Moviment Terapia, i/o altres professionals interessats en aprofundir en la connexió cos-ment, a través del moviment, l ' art i la creativitat. Cada trobada del cicle es dinamitzarà amb propostes teorico-vivencials per part dels professionals convidats, treballant amb la Dansa Moviment Teràpia (DMT) en diferents contextos terapèutics.

Degut al format on-line, demanem que les persones inscrites es connectin des de casa amb roba còmode i mitjons per poder-se moure còmodament des del seu espai a petició del/la ponent.

Objectius Generals:
 • Donar a conèixer la Dansa Moviment Teràpia DMT, entre diferents professionals de la salut, interessats per aprofundir en la connexió cos i ment, a través del cos, i del potencial transformador de la creativitat, del moviment i l ' art de la dansa.
 • Visibilitzar el treball de professionals de la DMT en diferents contextos terapèutics actuals.
 • Crear una xarxa de contactes i coneixences en el territori, entre professionals interessats i/o vinculats a aquesta teràpia artístico-creativa.

Objectius Específics:

 • Donar més cos i difusió al coneixement de la DMT entre psicòlegs i psicoterapeutes del COPC
 • Investigar sobre el perfil professional del psicòleg DMT
 • Crear un espai experimental i de laboratori a través de la trobada de diferents professionals interessats pèl mateix tema.
Marta Soria

Marta Soria

Psicòloga. Màster en Dansa Moviment Teràpia. Dansa moviment terapeuta amb infància, adults i adults amb dificultats en salut mental. Acompanyament terapeutic amb joves en risc d'exclusió social i amb dificultats en salut mental.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
Data d'inici 22-05-2021
Data de fi 22-05-2021
Data d'inici de la inscripció 04-01-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 14-05-2021, 14:00:00
Idioma Català / Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 22-05-2021, 09:30 - 13:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC