Conferència: El client invisible: Claus per entendre l'inconscient (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20002272
Al nostre despatx o consulta hi accudeixen sempre dos clients: un visible, que parla i proposa; l’altre invisible,que calla i decideix. Al segon li diem “inconscient". Com es pot dialogar amb ell perquè col·labori d’una manera fàcil en els processos de Psicologia Coaching? El coaching d’arquetips ho fa possible.
Objectius Generals: Donar a conèixer les bases de la Psicologia Coaching d’Arquetips, basada en els fonaments de la psicologia de C.G. Jung i les més recents investigacions sobre la influència de l’inconscient a l’hora de prendre decisions.
 
Objectius Específics: Donar a conèixer una metodologia dissenyada específicament per treballar-los i una plataforma virtual per fer-ne sessions online.
LLuis Vilalta

LLuis Vilalta

Psicòleg.Màster en Terapia Familiar Sistèmica al Centre de Teràpia Familiar i de Parella. Formació en PNL (Master Practitioner) i PNL-Coaching. Postgrau en mediació i resolució de conflictes. Màster de Intervenció Pedagògica i Coaching Sistèmic a la Universitat de Barcelona. Postgrau en Consultoria i Assessorament organitzacional sistèmic a la Universitat de Barcelona.Coach especialista en PNL.-Formador de programas de Desenvolupament personal i Eneagrama.Formador de Programes d'Educació. Redactor d'articles d'educació parental. Director del Projecte comunitari ARCHEUS Coaching Online, per la investigació i desenvolupament del Coaching d'Arquetips.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
 

Informació: Els propers 20 i 27 de maig i 3, 10 i 17 de juny de 2021, de 17.00 a 20.00h. està previst la realització d’un curs de 15 hores “Coaching online d’Arquetips” a càrrec del mateix ponent, Lluís Vilalta.

Aquesta activitat formativa  es valorarà com a formació continuada, un dels requisits necessaris per a la renovació de l’ACREDITACIÓ DE L’EXPERTESA EN PSICOLOGIA COACHING, del COPC.

 
Data d'inici 24-03-2021
Data de fi 24-03-2021
Data d'inici de la inscripció 29-12-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-03-2021, 15:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Acreditació relacionada Acreditació d'Expertesa en Psicologia Coaching
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 24-03-2021, 18:00 - 19:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC