Taula Rodona: La regularització de les professions de l'esport (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: TAULA RODONA
Àrea: Interna
Referència: CR20002219
Reunió per valorar l'actual situació de les professions de l'esport amb relació a les formacions de tècnics, acreditacions federatives, intrusisme laboral, etc., avenços al respecte i noves propostes de futur.
 
Tots i totes les estudiants de la URV podran aconseguir crèdits d'Activitats Universitàries Reconegudes (AUR) amb l'assistència a aquesta activitat.
 
És imprescindible escriure un correu electrònic a copc.t@copc.cat un cop s'hagi fet la inscripció, indicant nom complet, DNI indicant també que voleu el reconeixement dels crèdits.
Objectius Generals: Plantejar nous horitzons i defensar la nostra professió juntament amb les altres relacionades amb l'esport

Objectius Específics: Aprofundir en l'estat actual de la professió en matèria reguladora de formacions, acreditacions esportives, i plantejar nous camins i passes per seguir creixent com a professió regulada.
Alejo García-Naveira

Alejo García-Naveira

Psicòleg de l'Esport (Acreditat COP España). Més de 20 anys d'experiència: Ex Club Atlético de Madrid, Reial Federació Espanyola d'Atletisme i MAD Lions E.C. (e-Sport). Professor universitari (Acreditat ANECA).Expert en estratègies psicològiques per a l'alt rendiment, formació i salut (orientació cognitiva-conductual, coaching, programació mental, EMDR, hipnosi, neurotraining, entrenament de la lateralitat i CronoSport). Investigador, formador i conferenciant.
Raquel Mirabet

Raquel Mirabet

Llicenciada en Dret. Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Màster en Advocacia. Màster en Dret esportiu. Doctora en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Professora a la FPCEE de la URL des de 2010 (Grau en Ciències de l'Activitat física i l'esport, Grau en Gestió esportiva, Màster en Gestió esportiva). Coordinadora del Màster en Gestió esportiva a la FPCEE. Membre del Tribunal Català de l'Esport. Membre de la Comissió de Defensa de la Professió del COPLEFC.
 
Data d'inici 04-03-2021
Data de fi 04-03-2021
Data d'inici de la inscripció 22-12-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 02-03-2021, 08:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Seu Tarragona COPC
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 04-03-2021, 18:00 - 20:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC