1a Jornada del Cicle: Implicacions psicològiques de la malaltia inflamatòria intestinal. Reflexions sobre l’abordatge psicològic per a malalties cròniques (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR20002192
El COPC proposa un cicle de dues jornades per reflexionar sobre les implicacions psicològiques de les malalties cròniques, posant com a exemple la malaltia inflamatòria intestinal.
 
És recomenable assistir a les dues jornades per poder integrar tots els coneixements teòrics i  comprendre  l'aplicació de l'abordatge psicològic i les línies de futur de l'exercici professional amb malalties cròniques. Per formalitzar la inscripció a la segona jornada clica aquí.
 
En aquesta jornada es tractarà l’abordatge psicològic en malalties cròniques, focalitzant la temàtica envers als següents elements; aspectes crítics a millorar des del punt de vista de la valoració sobre els hàbits saludables; aspectes preventius per la millorar de la qualitat de vida; les línies de recerca i d’interès i les propostes terapèutiques; així com, quin és el perfil professional i competencial del psicòleg que treballi amb aquests pacients.  
 
 • 10.00-10.10h Recepció dels assistents a càrrec del President de l'ACCU, Sr. Alejandro Amo, i de la Comissionada de Desenvolupament i Ocupabilitat del COPC, Sra. Dolors Liria.
 • 10.10 – 10.25h Exposició línies de treball primera jornada: "Salut mental i malaltia inflamatòria intestinal. Abordatge psicològic per a malalties cròniques".  A càrrec de la Sra. Milena Sust, Directora de l’ACCU Catalunya.
 • 10. 25 - 11.25h Taules de diàleg:
  • Taula de diàleg Hàbits saludables. Aspectes preventius per la millorar de la qualitat de vida
  • Taula de diàleg Línies de recerca i d’interès. Propostes terapèutiques. 
  • Taula de diàleg Perfil professional i competencial del psicòleg que treballi amb aquests pacients. Àmbits d’especialització del professional. 

 11.25 - 11.45h Descans

 • 11.45 – 12.30h Taula rodona: Repercussions psicosocial i necessitats detectades en l’atenció als malats a l’administració pública. A càrrec President ACCU, Sr. Alejandro Amo, de la Comissionada desenvolupament i ocupabilitat del COPC, Sra. Dolors Liria.
 • 12.30 - 12.40h Tancament de la jornada.

 

En aquestes jornada es tractarà l’abordatge psicològic en malalties cròniques, focalitzant la temàtica envers als següents elements; aspectes crítics a millorar des del punt de vista de la valoració sobre els hàbits saludables; aspectes preventius per la millorar de la qualitat de vida; les línies de recerca i d’interès i les propostes terapèutiques; així com, quin és el perfil professional i competencial del psicòleg que treballi amb aquests pacients.  
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 29-01-2021
Data de fi 29-01-2021
Data d'inici de la inscripció 19-12-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-01-2021, 20:00:00
Modalitat A distància
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 29-01-2021, 10:00 - 13:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC