Taula Rodona: Intervencions psicologiques en grups de persones afectades per la crisis del COVID19 (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: TAULA RODONA
Àrea: Interna
Referència: CR20002177
Descripció de diferents intervencions psicològiques en diferents grups i àmbits afectats per la crisi provocada per la pandèmia del COVID 19. Ens centrarem en el perfil dels adolescents, en les persones vulnerables per l'existència prèvia de múltiples esdeveniments traumàtics, així com, en l'àmbit educatiu.
 
Activitat promoguda pel GT d'EMDR del COPC.
Objectius Generals: Mostrar la eficàcia i els efectes d'aquestes intervencions, a nivell preventiu, potenciant recursos, afavorint la resiliecia i disminuint l'estrès provocats per aquesta crisi.

Objectius Específics: Mostrar el tipus de intervencions específiques en cada grup de població.
Anna Meseguer

Anna Meseguer

Psicòloga. Formació en clínica infanto-juvenil i adults. Clínica EMDR per l'Associació Espanyola d'EMDR. Ha treballat en diverses entitats públiques en l'atenció a joves tutelats i ex tutelats (Àrea des Suport als Joves Tutelats i Extutelats de la DGAIA). En l'àmbit penitenciari, en Programa de Mesures Penals Alternatives i en l'atenció a les víctimes de la violència de gènere, com a Coordinadora del SAP (Servei d'Atenció Psicològica del Institut Català de la DonaI i en el SIE (Servei d'Intervenció Especialitzada del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya).Des de 2013 treballa en el sector privat.
Florencia Scarpato

Florencia Scarpato

Psicòloga. Supervisora EMDR. Especialitzada en el tractament del trauma i apego. Ponent de diversos tallers (Generalitat de Catalunya). Professora de Psicopatologia del màster de psicoterapia psicoanalítica amb nens i adolescents.
Isabela Marín

Isabela Marín

Psicòloga i Psicoterapeuta Familiar Sistèmica de l'KCC de Londres; Dansa terapeuta de la Universitat de Barcelona; Postgrau en violència familiar de la Universitat Ramon Llull; Facilitadora de Biodansa de l'escola de Barcelona; Psicoterapeuta a través de la meditació de Humaniversity School for Masters d'Holanda i Terapeuta EMDR.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
 
Data d'inici 03-02-2021
Data de fi 03-02-2021
Data d'inici de la inscripció 17-12-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 31-01-2021, 20:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 03-02-2020, 19:00 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC