Foro SPOT : PERSONES, EQUIPS I ORGANITZACIONS

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20002154
La inscripció a aquesta activitat suposarà la inscripció a tot el cicle de sessions:
 
Sessió 30/11/2020:
 
  • Intel·ligència artificial (IA) vs talent humà, a càrrec de Sra. Reyes Pérez. Coordinadora GT Avaluació de persones en entorns laborals i organitzacionals. Es reflexionarà sobre la relació entre l'ésser humà i la IA, i molt especialment sobre les competències requerides en aquest procés d'interacció.
  • Taller: Salut, productivitat i lideratge en les crisis, a càrrec de Sr. Francisco-Solano Romero. Coordinador GT Coaching & Mentoring executiu i d'equips en Organitzacions. En format col·loqui-taller es facilitarà el desenvolupament d'estratègies d'autogestió per a incrementar l'autogestió, autoconsciència, la consciència social i la gestió de les relacions.
 
Sessió 14/12/2020:
 
  • Per un nou paradigma de vida sí o sí: Projecte Kill Bill, a càrrec del Sr. Ricard Cayuela. Es reflexionarà sobre la necessària implantació d'una nova consciència econòmica, social, laboral i de consum, que situï a l'individu en un projecte comú, i com ha de ser transferit a les organitzacions.
  • El compliment dels ODS Agenda 2030 d'UN, a càrrec de la Sra. Mar Romero. Es reflexionarà sobre el paper d'els/les professionals de la psicologia en el compliment dels ODS, i es compartirà el model d'intervenció desenvolupat per a promoure la sostenibilitat en el context organitzacional.
 
  Sessió 21/12/2020:
 
  • Estratègies per al canvi: Veure, identificar, fer i pensar, a càrrec de la Sra. Maria José Poza. Es reflexionarà sobre el valor afegit que suposa la mirada del DO en el context organitzacional en entorns VUCA, i molt especialment en el context COVID-19.
  • La selecció del talent en el context COVID-19, a càrrec del Sr. Jordi Tous. Es reflexionarà sobre els reptes que plantegen els processos de selecció a partir de plataformes virtuals i es presentarà una eina de reclutament i selecció en línia.
 

Objectiu General:

Difondre la importància de les diferents estratègies psicològiques per a afrontar les dificultats i aconseguir els objectius professionals i personals en un context canviant i retante com el de la COVID-19. Concretament, en l'àmbit de les organitzacions empresarials, educatives, esportives i institucions els nivells de productivitat estan molt relacionats amb les dificultats per a respondre de manera adequada a les exigències de l'entorn VUCA. Pel qual aquest fòrum prestarà especial atenció als paradigmes, sistemes de gestió, mètodes i tècniques de desenvolupament de persones i grups en les organitzacions.

Francisco- Solano Romero

Francisco- Solano Romero

Lllicenciat en Psicologia Universidad Complutense Madrid, especialitat de Clínica. Màster en Dirección de Recursos Humanos (Instituto de Empresa). Psicòleg acreditat en Psicologia Coaching i Treball i organitzacions pel COPC. European Certified Trainer en Process Communication Model Organizacional. Professor Coach en ESADE Bussines School. Experiencia de 30 anys en selecció, avaluació, formació i desenvolupament del talent en diferents sectors (banca, finances, multinacionals de telecomunicacions i serveis TIC i Distribució). Consultor Organitzacional en projectes de canvi d'Estrategia i Cultura. President de la secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball del COPC.
Mar Romero

Mar Romero

Consultora de desenvolupament i benestar psicosocial a SolidSelection. Psicòloga, Tècnica Superior de PRL en l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia, Màster en terapia breu estratègica, Auditora ISO 45.001
Mª José Poza

Mª José Poza

Psicològa. Especialitzada en Empresa i Organitzacions, per la UB. Certificada Psicòloga-Coach, pel COPC. Certificada Psicòloga experta en Treball i Organitzacions (Psitor) COPC. Acreditada Especialista en EuroPsy en Psicologia del Treball i les Organitzacions (WOP), (Certificat Europeu en Psicologia). Màster en DO, per IGR. Actualment 4t any Doctoranda. Coordinadora del GT DO – Alumni ITAMAR de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball del COPC
Reyes Pérez

Reyes Pérez

Psicòloga per la UB, màster en desenvolupament de persones i lideratge per la UB, màster en coaching i lideratge personal UB, Coaching sistèmic i constel·lacions organitzacionals per la UB, Acreditació Psicòloga Coach pel COPC. Coordinadora del GT d’Avaluació de persones en entorns laborals. Directora de Taller de Recursos des de 2003 (acompanyament organitzacions, equips i professionals en el seu desenvolupament). Col·laboració amb diferents organismes realitant formació (Universitat de Barcelona, Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Cambra de comerç...).
Ricard Cayuela

Ricard Cayuela

Psicòleg. Màster en Desenvolupament Organitzacional Institut GR Telaviv. Estudis Humanístics i socials (UAO) Estudis Economia Urbana UB. Àmbit, Treball i Organitzacions. Certificació Euro Psy (WOP Europeu).Psicòleg general sanitàri. Consultor en empresa pròpia i consulta psicologia general sanitària.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L'assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 30-11-2020
Data de fi 21-12-2020
Data d'inici de la inscripció 19-11-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 27-11-2020, 15:00:00
Idioma Català / Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 30-11-2020, 19:00 - 21:00
FORMACIÓ ONLINE
Sessió 2 14-12-2020, 19:00 - 21:00
FORMACIÓ ONLINE
Sessió 3 21-12-2020, 19:00 - 21:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC