Conferència: Psicologia i pràctica digital : reptes professionals a una societat digital (FORMACIÓ ONLINE)

Places disponibles
Inscripció gratuïta
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20002112
L’ús de tecnologies digitals connectades a la xarxa, en l’exercici professional de la psicologia, requereix d’una sèrie de coneixements en les implicacions en àmbits de protecció de dades, i en desenvolupar unes competències específiques. La facilitat en que incorporem tecnologies i ús de sistemes d’informació i comunicació requereix formar a professionals de la psicologia en un marc de referència en el qual puguin proporcionar a la societat una sèrie de pautes per desenvolupar la nostra labor en el context digital.
 
El programa incideix en l’ús de tecnologies aplicades a la pràctica professional, independentment de l’àmbit (clínic, organitzacional, educatiu...). En un format del micro al macro, d’aspectes individuals, a la interacció professional, proporciona recursos i exemples per revisar en la nostra activitat com es té un cert control de les tecnologies que utilitzem i anem incorporant.
 
 1. Identitat digital i ús professional d’internet. El context digital per defecte no diferencia de qui som en l’àmbit professional del personal. L’ús de mail, xarxes socials, mitjans de comunicació digital, implica noves dinàmiques. Es fa referència en com la societat busca i accedeix a informació via internet, i com donar pautes per establir un marc de formalització.
 1. Competències digitals en salut mental. Es facilita el model de la Coalition for Technologies in Behavioral Sciences i se’n descriu breument les 7 categories i principis que fonamenten la necessitat d’adquirir-ne un exercici professional.
 1. Marc de relacionament amb la tecnologia: eines i mitjans per gestionar la integració de tecnologies en la pràctica professional. Es fa especial incidència en aprenentatge sobre el control damunt de tecnologies, amb énfasis a utilitzar  recursos professionals per garantir en tot moment el control de seguretat en informació sensible.
Objectius Generals:   Dotar a professionals de coneixements i competències digitals en matèria de l’exercici professional.
 
Objectius Específics:   Implicacions normatives de l’exercici amb tecnologies en un societat digital. Competències claus en l’exercici professional digital. Pautes i recursos a tenir presents en la pràctica professional quan es fa ús de tecnologies.
Juanjo Martí Noguera

Juanjo Martí Noguera

Doctor en psicologia, expert en àmbits d’ús de tecnologies. Coordinador del grup de treball en psicologia online i societat digital del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Baleares. Co-fundador de Cibersalud i el congrés en salut mental digital – ciberpsicología. Entre d’altres, ha coordinat la carrera de psicologia online a la Universitat Internacional de València, i ha estat consultor de l’Observatori en Responsabilitat Social a Amèrica Llatina i Carib Iesalc UNESCO
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
Data d'inici 27-10-2020
Data de fi 27-10-2020
Data d'inici de la inscripció 02-10-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 23-10-2020, 20:00:00
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1 hores
Sessions
Sessió 1 27-10-2020, 19:00 - 20:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC