Conferència: La gestió assertiva del NO (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20002067
Les dificultats al dir i sostenir el NO
Els beneficis ocults que obtinc quan em traeixo
De la reacció a la resposta
La gestió assertiva del NO
Objectius Generals: Entrenar la capacitat de ser assertiu/va i prendre consciència de les pròpies reaccions i les pròpies respostes a les demandes d'altres persones i de l'entorn

Objectius Específics:
• Reflexionar sobre la necessitat de donar resposta versus de reaccionar a les demandes dels altres.
• Explorar què hi ha darrere de la dificultat de dir NO
• Assimilar que la defensa dels propis interessos no està renyida amb el respecte vers l'interlocutor, a l'hora de dir "no".
• Adonar-se que el "no positiu" permet salvaguardar la relació amb l'interlocutor.
Íngrid Queralt

Íngrid Queralt

Llicenciada en Psicologia (URV). En l'àmbit formatiu i professional la seva experiència s'ha desenvolupat en paral·lel en els àmbits dels Recursos Humans i el desenvolupament personal, i organitzacional, l'àmbit terapèutic i el del coaching. En l'àmbit organitzacional és Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria Organitzacional (UB), Postgrau en Enginyeria de Formació (UPC), Tècnica en conciliació persona-empresa, i Acreditada com a Experta en Psicologia del Treball i les Organitzacions pel COPC En l'àmbit terapèutic està certificada com a Psicòloga General Sanitària, és Postgrau en teràpia psicològica Breu (UB), s'ha format en diferents corrents terapèutiques i s'ha especialitzat en psicologia sistèmica. En l'àmbit de la Psicologia-Coaching està formada diferents corrents i especialitzada en coaching sistèmic. Certificada pel COPC i Acreditació MISCPAccred per la International Society for Coaching Psychology (ISCP) Va treballar 13 anys com a directora de Formació i Desenvolupament i Consultora de Recursos Humans a Cepta. El 2011 va fundar Aequilibrium, coaching i psicologia per a la vida diària, facilitant processos terapèutics, formació i coaching a persones i organitzacions. Paral·lelament i des de 2002 ha estat docent de la Universitat Rovira i Virgili, sent professora associada de psicologia social en diferents graus i amb posterioritat docent del Màster en Gestió de Recursos Humans i del Postgrau en Mediació.
 
Data d'inici 03-11-2020
Data de fi 03-11-2020
Data d'inici de la inscripció 30-07-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 26-10-2020, 20:00:00
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 03-11-2020, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC