Taula rodona: I tant, jo també vaig a dual! (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20002026
Des dels Departaments d’Orientació Educativa dels centres d’educació secundària es tracta de facilitar i proporcionar a l’alumnat aquelles eines, estratègies i adaptacions pertinents que tracten de donar resposta a les diferents tipologies de necessitats, per tal de promoure al màxim, l’assoliment de les competències bàsiques i competències de vida per al seu futur. 
 

Dins l’amplia oferta formativa post obligatòria, els Departaments d’orientació vetllen per una òptima i ajustada orientació d’aquest alumnat responent als seus interessos, potencialitats i característiques personals, entre d’altres. 

 

El treball previ amb alumnat i famílies és clau per donar a conèixer les potencialitats i beneficis de cursar una FPDual. Sovint les idees prèvies i imaginaris sobre la FP són un escull per a la tasca orientadora, doncs moltes famílies continuen preferint o optant perquè els seus fills i filles cursin estudis de batxillerat. 

 

La Formació professional Dual esdevé una opció formativa a tenir molt en compte per a un perfil d’alumnat sovint poc considerat, doncs, el caràcter pràctic i eminentment competencial de la formació dual permet formar i capacitar futurs professionals dins d’un model competencial educatiu, orientador i d’avaluació. 

 

En una societat cada cop mes competitiva a nivell professional es mostrarà com la FP dual és una sortida professional inclusiva.

 

En aquesta taula rodona es compartiran experiències reals i la visió col·laborativa centre-empresa.

 

Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.

Objectius generals  

  • Ensenyar als professionals de la psicologia una sortida formativa alternativa per l’alumnat i el pacient.
  • Què es la formació professional dual? Model i abast.
  • Com es treballa al segon cicle de l’ESO.

Objectius específics 

  • Possibilitats per als adolescents, orientació en la diversitat, escolarització inclusiva, etc...
  • Com veuen les empreses la formació professional dual? Avantatges.
  • Noves competències i formació.
  • Presentació de casos.
Montserrat Morral

Montserrat Morral

Llicenciada en psicologia (branca educació i organitzacions). Màster en Orientació educativa i psicopedagogia per a professionals. Actualment és orientadora educativa en un centre de secundària i tutora de l'equip SIEI. Ferma defensora de l'educació inclusiva i l'atenció educativa per a tot l'alumnat.
Olga Piazuelo

Olga Piazuelo

Psicòloga Sanitària , Terapeuta Psicomotriu, Sexologa Clinica i formació en Psicodrama. Formadora en psicomotricitat. Treball amb adolescents en salut mental.Atenció en pràctica privada adolescentes I adults.
Vanessa Rodriguez

Vanessa Rodriguez

Psicòloga i psicopedagoga. Màster en dificultats d'aprenentatge i en Direcció de RRHH, Actualment treballa com a directora de RRHH.
Activitat dirigida a psicòlegs, mestres, professors, orientadors de secundària, pedagogs i de l’àmbit social.
 
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet. 
 
 
Data d'inici 24-11-2020
Data de fi 24-11-2020
Data d'inici de la inscripció 24-07-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 20-11-2020, 14:00:00
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 24-11-2020, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC