Conferència: Aproximació al psicodrama i la teràpia de grup (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20001965

Programa:    

En aquesta Conferencia-taller es pretén iniciar una proposta experiencial en un primer moment i acabar amb conceptes teòrics i tècnics sobre el treball amb grups i el Psicodrama, així com amb la utilització del mitjà online.

En la primera part es realitzaran algunes propostes experiencials utilitzant recursos psicodramàtics a manera d'escalfament.

Exemplificació del nucli de l'experiència d'un grup i del procés de tancament.

Posteriorment es processarà tècnicament l'experiència, es parlarà d'aplicacions professionals i elements formatius.

 

Objectius Generals:    

 Acostament al treball amb grups i al maneig de tècniques psicodramàtiques en ells. 

Objectius Específics:   

Acostament conceptual als pilars que fan l'experiència de grup més terapèutica, més eficaç didàcticament, que la modalitat individual o les trobades didàctiques no experiencials.

Repàs de conceptes bàsics en Grup-anàlisi i Processos Grupals (l'aquí  i ara, l'emergent grupal, el boc expiatori, el actng-out grupal, la cohesió grupal i com construir-la i destruir-la sense adonar-nos, etc) i Psicodramàtics (concepte de rol, "tele"-treball en bipersonal, escena psicoramàtica i sociodramàtica, cadira buida, exercicis fàcils d'aplicar, el petit-gran recorregut d'aixecar-se de la cadira com a professional, el cos en el treball amb persones, etc).

Sensibilitzar i motivar als professionals a explorar aquests camps en un societat cada vegada més grupal i trobar recursos fomatius i d'aplicació que, en un període de crisi, a més a més d'eficaç, és més barat.

  

 

Goyo Armañanzas Ros

Goyo Armañanzas Ros

Médico psiquiatra, psicodramatista y grupoanalista. Dirige dos programas de Formación para psicólogos: Formación en Psicodrama y Formación en Dinámica u Conducción de Grupos (modelo Grupoanalítico), acreditados por LA FEAP (Federación Española de Asociaciones de Psicoterapeutas), AEP (Asociación Española de Psicodrama), CFC (Comisión de Formación Continuada en Salud) y SEPTG (Sociedad Española de Psicoterapia y Técnicas de Grupo), Director de Go Grupos Escuela de Psicodrama ( www.gogrupos.com). Lleva diez años con su actividad docente en este y otros campos. A lo largo del confinamiento ha impartido esta formación grupal en on-line en veinte sesiones y ha realizado más de treinta sesiones de terapia de grupo en modalidad online.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 08-07-2020
Data de fi 08-07-2020
Data d'inici de la inscripció 24-06-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 03-07-2020, 12:00:00
Idioma castellano
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Delegació de Girona del COPC
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 08-07-2020, 13:00 - 14:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC