Conferència: Microanàlisi de la comunicació i pràctica professional reflexiva en psicologia (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR20001950
En aquesta conferència es presentarà el mètode de la Microanàlisi de la Comunicació, i la seva incorporació a la metodologia de la Pràctica Reflexiva aplicada a diferents àmbits professionals de la Psicologia (Clínica, Salut, Psicoteràpia, Coaching i Mediació), en els quals l'eficàcia i eficiència de la intervenció depenen, fonamentalment, de la comunicació i les competències interactivas del/de la professional.

La conferència serà de caràcter interactiva, amb alguna demostració pràctica.

 

- Donar a conèixer les aportacions de la Microanàlisi de la Comunicació per comprendre la manera en què produïm canvis mitjançant la conversa en diferents contextos professionals (psicoteràpia, entrevista clínica i motivacional, mediació, coaching  i consell psicològic).

- Donar a conèixer els procediments d'observació i revisió de les sessions que faran possible la Pràctica Reflexiva i Col·laborativa, potenciant l'aprenentatge informal i la millora de la pràctica professional en l'observació dels diferents contextos d'intervenció.

- Presentar les eines digitals que ho fan possible: plataforma de treball col·laboratiu Microsoft-Teams i programa ELAN per a l'anàlisi de la comunicació, a partir de l'anotació del registres audiovisuals.

Francesc Molinero

Francesc Molinero

Doctor en Psicologia, membre del Grup de Treball de Psicologia Coaching de la Delegació de Girona del COPC. Psicoterapeuta (EuroPsy) i Mediador Familiar (homologat CMDPC). Màster en Teràpia Breu Estratègica. Practitionner en P.N.L. Formador i Investigador, expert en Microanàlisi de la Comunicació, metodologia observacional, i tecnologies per a la Recerca Qualitativa i de la Col·laboració.
 
Data d'inici 27-05-2020
Data de fi 27-05-2020
Data d'inici de la inscripció 07-05-2020, 10:00:00
Data de fi de la inscripció 20-05-2020, 20:00:00
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 27-05-2020, 12:00 - 14:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC