Jornada: Violències i Gèneres. Una mirada interseccional

Places disponibles
Inscripció gratuïta
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR20001915
 
Objectius Generals: Generar un espai de reflexió i d'autoconsciència vers l'impacte de les violències que experimentem al llarg de la nostra vida, des d'un punt de vista interseccional.

Objectius específics:
- Introduir una mirada interseccional en la comprensió de les violències.
- Prendre consciència de les categories hegemòniques que ens configuren: sexe, gènere, raça, religió, orientació del desig, etc...
- Repensar-nos a través de les experiències de vida, de persones LGTBI.
- Reflexionar sobre els diferents eixos, sistemes i categories, que ens construeixen i ens situen en pocions de privilegi i desigualtat.
 
Lloc: Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau - Camí del Pont del Diable, s/n 43007 Sant Pere i Sant Pau (Tarragona)
Araceli Baíllo

Araceli Baíllo

Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta, acreditada per la FEAP i L'ACPP. Cofundadora del Centre Psicològic R-Inicia a Tarragona, direcció psicològica i psicoterapeuta d'aquest. Component del torn d'intervenció professional del SAI (Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gèneres) Ajuntament de Tarragona. Coordinadora del GT de Psicologia Afirmativa LGTB al COPC, delegació Tarragona. Membre Ordinari de la Divisió de Psicoteràpia al COP de Madrid. Formadora en matèries de feminismes i diversitat en sexualitats i gèneres, supervisora de casos clínics.
Gerard Coll-Planas

Gerard Coll-Planas

Doctor en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor titular de la Universitat de Vic, on dirigeix el Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere. Ha publicat els llibres Dibuixant el gènere (Edicions 96, 2013), La carne y la metáfora. Una reflexión sobre el cuerpo en la teoría queer (Egales, 2012) i La voluntad y el deseo. La construcción social del género y la sexualidad (Egales, 2010). Amb en Miquel Missé ha editat El género desordenado. Crítica en torno a la patologización de la transexualidad (Egales, 2010). És el coordinador acadèmic del projecte ‘Connected Equalities. Interseccionality in local public policies’, cofinançat per la Comisión Europea, i co-IP de ‘Mirades polièdriques a la violència de gènere. Propostes per la prevenció en centres de secundària des d’una perspectiva holística i interseccional’ (Recercaixa). Ha publicat articles acadèmics a Sexualities, Athenea Digital, European Journal of Women’s Studies, Nouvelles Questions Féministes, Revista Española de Ciencia Política i Papers. Revista de Sociologia.
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
43007, TARRAGONA (TARRAGONA, ESPANYA)
Data d'inici 16-05-2020
Data de fi 16-05-2020
Data d'inici de la inscripció 25-02-2020, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 08-05-2020, 08:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 16-05-2020, 09:00 - 15:00
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC