Sessió del Cicle: Grup de trobada de Dansa Moviment Teràpia (Sexualitat conscient i moviment creatiu)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE TALLERS
Àrea: Interna
Referència: CR19001756

En aquesta sessió es tractarà el potencial de la mobilització de l’energia vital com a vehicle per al tractament de diferents problemàtiques psicofísiques.

Quan abordem la sexualitat des de la seva vessant dolorosa, conflictiva o disfuncional, l’èmfasi es dóna en la pèrdua del benestar que l'organisme per ell mateix només té quan els seus processos vitals són tinguts en compte com a natural i plaent. La dansa moviment teràpia enfocada en l'elaboració de l'energia primordial, ofereix un context per abordar no solament les disfuncions sexuals, si no també la varietat de simptomatologies psicofísiques com l´estat depressiu i l’estrès crònic.
 
  • Donar a conèixer la Dansa Moviment Teràpia (DMT), entre diferents professionals de la salut, interessats per aprofundir en la connexió cos i ment, a través del cos, i del potencial transformador de la creativitat, del moviment i l 'art de la dansa.
  • Visibilitzar el treball deL professionals de la DMT en diferents contextos terapèutics actuals.
  • Crear una xarxa de coneixences en el territori, entre professionals interessats i/o vinculats a aquesta teràpia artístic-creativa.
  • Donar més cos i difusió al coneixement de la DMT entre psicòlegs i psicoterapeutes del COPC
  • Investigar sobre el perfil professional del psicòleg DMT
  • Crear un espai experimental i de laboratori a través de la trobada de diferents professionals interessats pèl mateix tema.
Maria R. Sideri

Maria R. Sideri

Psicòloga. Dansa moviment terapeuta per la Universitat de Barcelona. Psicoterapeuta transpersonal nomenada per l´Associació Europea de Psicologia Transpersonal EUROTAS. Treballa com a psicoterapeuta en consulta privada i realitza tallers de benestar holístic basat en la integració entre cos, ment i esperit. És creadora i directora del programa de formació en “psicoteràpia transpersonal pel moviment la dansa i la creativitat” validat per EUROTAS. Cofundadora de la Asociación Española de terapia psicosomática y energética “PsiqueSoma”.
Aquesta activitat conté documentació privada, a la qual podràs accedir un cop t'hagis inscrit a l'activitat.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 25-01-2020
Data de fi 25-01-2020
Data d'inici de la inscripció 29-11-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 23-01-2020, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 25-01-2020, 09:30 - 13:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC