Conferència: Psicoteràpia Centrada en la Parentalitat durant l’etapa perinatal (Streaming delegacions)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR19001724
L’objectiu d'aquesta conferència és donar a conèixer l’importància de la intervenció psicoterapéutica en l’etapa perinatal i el model de Ginebra reconegut per la seva efectivitat.
 
  • El valor d’una intervenció breu en un període d’alta transformació i canvi psíquic.
  • Elements psicoterapèutics durant l’embaràs, postpart i posterior seguiment als 18 mesos.
  • Iniciatives terapèutiques.
  • Presentació d'un cas clínic en vídeo.
  • Debat amb el públic assistent.
L’objectiu d'aquesta conferència és donar a conèixer l’importància de la intervenció psicoterapéutica en l’etapa perinatal i el model de Ginebra reconegut per la seva efectivitat.
Antònia LLairó

Antònia LLairó

Directora Clinica del centre de Psicologia Clínica Bruc Salut. Investigadora en la recerca sobre l'Impacte de la Psicoterapia Centrada en la Parentalitat (PCP) en un Centre Públic de Salut 2014-2019. Llicenciada en Psicologia i Especialista en Psicologia Clínica. Psicoterapeuta de Familia, Psicoterapeuta Psicoanalista de la SEP-IPA. Membre de SEPYPAN, FEAP, GRPF Universitat Ramon LLull i de la APSAA
Gemma Sala

Gemma Sala

Psicòloga general sanitària. Especialista en atenció precoç i en psicologia perinatal. Col.laboradora en recerca sobre" l'Impacte de la Psicoteràpia Centrada en la Parentalitat (PCP)" en un centre públic de salut. Cofundadora de l'espai Umbilical a Sant Cugat del Vallès.
Mariona Suris

Mariona Suris

Graduada en Psicologia i en període de formació al Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Blanquerna-URL. Cursant les pràctiques al Centre de Psicologia Bruc Salut i com a col·laboradora en la recerca sobre la Psicoteràpia Centrada en la Parentalitat (PCP).
Marta Gomà

Marta Gomà

Doctora en Psicologia, psicoterapeuta especialista en psicologia perinatal i treball de xarxa. Coordinadora de Recerca a Bruc Salut. Responsable de la recerca "Impacte de la Psicoteràpia Centrada en la Parentalitat (PCP)" en un centre públic de salut.
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les Seus de Girona, Lleida i Tarragona. Per seguir l'activitat cal contactar amb cadascuna de les Seus amb un mínim de 48 hores d'antelació a l'inici de l'activitat.
 
Conferència adreçada a psicòlegs i professionals de la salut.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 06-02-2020
Data de fi 06-02-2020
Data d'inici de la inscripció 28-11-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 05-02-2020, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 06-02-2020, 19:00 - 21:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC