Conferència: Reptes i oportunitats en l'exercici professional de la psicologia - XXVIII Setmana Psicològica URV

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Externa
Referència: CR19001676
Dins de la XXVIII Setmana Psicològica de la URV, la Delegació de Tarragona del COPC organitza la Conferència: Reptes i oportunitats en l'exercici professional de la psicologia.
 
La conferència està programa pel dimecres 13 de novembre de 9:30 a 11:30 h i anirà a càrrec d'Araceli Baíllo Mompeán, Gentzane Carbajo Areitiobiritxinaga i Raquel Duque Gómez, psicòlogues col·legiades.
 
L'entrada a aquesta conferència és GRATUÏTA per les persones col·legiades del COPC, i has de fer la teva inscripció en aquest apartat. 
 
Si vols accedir a la resta de conferències i tallers planificats a la Setmana Psicològica , pots consultar el programa i fer la teva inscripció a un preu especial de:

50€ conferències i tallers 30 € només conferències (Preu especial pels col·legiats i col·legiades del COPC, per accedir serà imprescindible mostrar el carnet col·legial)

Pots consultar com fer la teva inscripció AQUÍ.

 
 
La XXVIII Setmana Psicològica són unes jornades de caràcter científic i acadèmic en l'àmbit estatal amb una àmplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretén donar a conèixer, tant a la URV com a altres universitats, els darrers avenços i temes de discussió en l'àmbit de la Psicologia. Cal ressaltar que aquesta serà l'edició ininterrompuda número vint-i-vuit d'aquestes jornades. La temàtica incideix sobre la qualitat de vida dels ciutadans i sobre les formes de vida social, ensenyant als alumnes de Psicologia la diversitat d'àmbits d'actuació, tant en el seu nivell individual com col·lectiu. La Setmana Psicològica té una orientació multidisciplinària, gràcies a la qual se superen les tradicionals divisions i fragmentacions entre les diferents disciplines i models psicològics.
 
L'activitat que es proposa té com a finalitat transmetre i debatre els diferents temes que en l'àmbit científic i pràctic proposa la Psicologia als interessats i estudiosos d'aquesta disciplina. Per això, amb aquestes jornades s'intenta donar a conèixer la importància que té la Psicologia en tots els seus àmbits d'actuació, per la qual cosa els actes realitzats són de temàtica diversa i relacionada directament amb els estudis psicològics.
 
Aquesta activitat està principalment adreçada als estudiants i professionals de la Psicologia, però també vol donar a conèixer la Psicologia a altres àmbits de l'entorn universitari. En aquest sentit, també es presenten temes d'investigació multidisciplinar i noves sortides professionals per al psicòleg.
 
En aquest apartat només es pot fer inscripció per la Conferència: Reptes i oportunitats en l'exercici professional de la psicologia.
 
 
43007, TARRAGONA (TARRAGONA, ESPANYA)
Data d'inici 13-11-2019
Data de fi 13-11-2019
Data d'inici de la inscripció 29-10-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 13-11-2019, 08:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 13-11-2019, 09:30 - 13:30
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC