III Jornada: Psicologia, esport i valors

Termini finalitzat
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR19001666
 III Jornada: Psicologia, esport i valors - "Els valors, eines de rendiment esportiu"
 
Jornada pràctica sobre el desenvolupament dels valors a l'esport com a eines de rendiment i el treball que realitza la Psicologia de l'Esport i l'Activitat Física.
 
Lloc: Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona
David García

David García

Jugador de rugby i Entrenador Nivell 1 nacional. Fins al 2019, coordinador de l'escola del Club Rugby Tarragona i entrenador de nens i nenes de entre 8 i 14 anys en el Club Rugby Tarragona. Ha jugat, entre d’altres, als equips de rugby de la Facultat de Geografia i Historia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i de la Universitat Rovira i Virgili (2015). Actualment, resideix a Escòcia, on compagina la seva formació i col·labora amb dos equips de rugby, juvenil i sènior.
Guillem Turró

Guillem Turró

Professor a l'Escola de Batxillerats de la Institució Cultural del CIC i a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (URL). Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i en Filosofia per la Universitat Ramon Llull. Autor dels llibres “El valor de superarse” i “Ética del deporte”.
Laura Suárez

Laura Suárez

Llicenciada en psicologia clínica per la Universitat de Santiago de Compostel·la. Màster en Psicologia de l'esport i l'Activitat Física per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formadora en els cicles de tècnic esportiu de mitja muntanya i escalada (Escola Piula Sarrià-Barcelona). Gimnasta en el Club Esportiu INEF Barcelona. Fa tres anys retirada de l'esport de competició. Al 2016 Campiona d'Espanya, 6es en l'Europeu i 9es en el Campionat del Món en Brno (República Checa).
Llorenç Sales

Llorenç Sales

Llicenciat en CAFE, Màster de formació de professorat. Corredor de mig fons.
Lourdes Carrascon

Lourdes Carrascon

Psicòloga clínica, de l'esport i coach. Màster Avaluació i Mesura de la Conducta i Doctorant en Neurologia. Membre del Grup de Treball Psicologia aplicada a l'activitat física i l'esport de la Delegació de Tarragona del COPC.
Natàlia Arroyo

Natàlia Arroyo

Va ser jugadora del Barça, l'Espanyol i el Levante Las Planas, on també va començar a entrenar equips base. Seleccionadora en categories inferiors de Catalunya des del 2010, on ha aconseguit diversos títols de campiona d'Espanya, i des del 2014, dirigeix també la Selecció Absoluta. Compagina el càrrec a les banquetes amb la feina de periodista i analista en diversos mitjans de comunicació, entre els quals destaca el diari ARA, SER Catalunya i Gol.
Óscar Ramírez

Óscar Ramírez

3r Dan de Karate. Instructor de defensa personal. Instructor de Krav Maga. Entrenador del Club Karate Hospitalet de l'Infant. Competidor en actiu en categoria Màster. Campió del món de karate en diverses edicions dels World Police & Fire Games.
Raquel Duque

Raquel Duque

Llicenciada en Psicologia. Postgrau en Psicologia de l'Esport. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Coordinadora del grup de treball de Psicologia aplicada a l'activitat física i l'esport de la Delegació de Tarragona del COPC. Membre de ACPE (Associació Catalana de Psicologia de l'Esport).
Vicenç Raluy

Vicenç Raluy

: Master en Psicologia de l’esport a l’UAB-INEFC al 98 i Especialista en psicologia Aplicada en el futbol SIPD-CEPAF. Col·labora amb la UAB i URV com a tutor de pràctiques de psicologia de l’esport i fa formacions per la Federació Catalana de Pàdel, Hoquei sobre patins i Futbol. EntrenaMent es la seva empresa de serveis de psicología de l’esport.
 
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 22-11-2019
Data de fi 22-11-2019
Data d'inici de la inscripció 09-10-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 21-11-2019, 18:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 22-11-2019, 08:30 - 14:30
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC