Jornada: Les eines més innovadores en avaluació de persones basades en intel.ligència artificial i predicció del comportament

Places disponibles
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR19001623
9.30-9.45h  Inauguració de la jornada 

9.45-10h Conferència enfocada a difondre i sensibilitzar als assistents en aquestes dues eines innovadores en avaluació, a nivell de persones, equips i organitzacions. 

10-10.45h Presentació teòrica del PI (Predictive Index). Eina amb la que es pot identificar el que mobilitza a les persones per tenir un comportament laboral determinat, acompanyar-les a desenvolupar el seu màxim potencial i aconseguir els objectius de negoci. Augmenta la predictibilitat de l´èxit en l´acompliment i ajuda a l´adequació/ajust de la persona al seu lloc de treball. Es pot fer servir en els processos de selecció, fidelització i desenvolupament de les persones i equips a les organitzacions.

10.45-11.30h Pràctica i reflexió sobre el PI amb l´objectiu d´oferir una experiència vivencial als assistents.

11.30-11.45h Pausa 

11.45-12.30h Presentació teòrica del Nyuron Human Resources. El Nyuron HR no és en si un test, si no un sistema integral obert dotat amb intel·ligència artificial i Machine Learning, amb un ampli nivell d´adaptabilitat que permet la predicció del comportament a partir del mapeig cognitiu i de personalitat. 

Les seves aplicacions són nombroses: avaluació de persones per a selecció, identificació de talents, definició i valoració de competències, cohesió d´equips, predicció de comportaments de risc laboral, tot a mida de l´usuari.

12.30-13.15h Pràctica i reflexió conjunta sobre el Nyuron HR per tal d´oferir, igual que el PI, una experiència vivencial als assistents. 

13.15-13.30h Cloenda.

 

 

En aquesta jornada volem fer esment a dues eines d´avaluació interessants, amb bons resultats avaluatius-predictius i exposat per experts en les esmentades eines per poder difondre-les a nivell de col.legiats i empreses interessades. 
Antonio Díaz

Antonio Díaz

Vicepresident de AESPLA (Asociación Española de Servicios de Prevención Laboral) i director d'operacions de APA (Asociación para la prevención de accidentes).
Juan Alberto Gosálvez

Juan Alberto Gosálvez

Psicòleg i empresari. Formació en administració d'empreses, i una llarga trajectòria professional com a ponent, consultor, tècnic, comandament intermedi i directiu en els camps de les ciències del comportament, recursos humans, màrqueting i direcció general per a diversos entorns i sectors. Durant els últims 7 anys he estat empresari emprenedor en l'àmbit de predicció del comportament humà, desenvolupant un sistema pioner que suposa un avanç innovador en l'aplicació de les TIC a les últimes recerques en matèria de ciències del comportament, i que ha acumulat proves d'èxit i validesa mitjançant la comercialització de productes de gestió, serveis i sistemes integrats. Ha realitzat diferents ponències en universitats i fòrums, i articles per a revistes especialitzades.
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 18-10-2019
Data de fi 18-10-2019
Data d'inici de la inscripció 09-07-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 07-10-2019, 20:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 0,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 0,00 €
No col·legiat/a: 10,00 €
Precol·legiats/es: 0,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 0,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 18-10-2019, 09:30 - 13:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC