Psicologia coaching aplicada a la vida diària 2019. Conferència: Com ens comuniquem? La Comunicació no Violenta, una eina de coaching.

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR19001613

La manera com ens comuniquem amb nosaltres mateixos, amb la resta de persones i amb el món determina les nostres pors i inseguretats o pel contrari la nostra seguretat. Una comunicació eficaç canviarà les nostres vides. La Comunicació no Violenta és una eina per comunicar-nos de manera més efectiva de cara a resoldre els conflictes sense violència ni coacció. Comporta canviar la nostra mentalitat basada en judicis, en allò que està bé o malament, per un mètode basat en l'expressió honesta i l'escolta empàtica, buscant la satisfacció de totes les parts.

 
 
Apropar la psicologia coaching als col·legiats/es del COPC interessats i al públic en general mitjançant la seva aplicació a la vida diària.
 
L'edifici on està situat la Delegació de Tarragona del COPC no es troba actualment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 
Carles Rios

Carles Rios

Psicòleg Coach personal i executiu, certificat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional en el món financer amb l'acompanyament a les persones mitjançant processos de coaching personal i executiu. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Diplomat en Ciencies Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili. Postgrau d'Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili. Màster Practitioner en PNL. Coordinador del Grup de Treball Psicologia Coaching de Tarragona.
Victòria Garcia

Victòria Garcia

Psicòloga sanitària, certificada pel Ministeri de Sanitat. Coach personal i executiu, certificada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional com a psicoterapeuta d'adults i adolescents amb processos de coaching i formació. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Llicenciada en Traducció i Interpretació (Francés i Alemany) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psicologia clínica i de la Salut. Màster en Psicoteràpia. Postgrau d' Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili i Màster Practitioner en PNL.
 
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 19-11-2019
Data de fi 19-11-2019
Data d'inici de la inscripció 04-07-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 19-11-2019, 14:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 19-11-2019, 18:30 - 20:30
Tarragona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC