Taller: Lego Serious Play i estratègia empresarial. Una metodologia disruptiva per trobar solucions creatives als reptes de les organitzacions

Termini finalitzat
Categoria del curs: TALLER
Àrea: Interna
Referència: CR19001578

Aquest taller ens permetrà conèixer i experimentar la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY® com a eina de col·laboració per construir models individuals i compartits per una fer diagnosi compartida sobre models de negoci. Concretament aquest taller permetrà:

  • Definir els factors clau, interns i externs, que incideixen en la situació actual del negoci.
  • Identificar el “core business”.
  • Construir una imatge sobre el model de negoci desitjat.
  • I consensuar les línies estratègiques per seguir avançant en la direcció escollida.

 

Programa:

  1. Creació de context, definició dels objectius de la sessió i desenvolupament d’habilitats bàsiques de LEGO® SERIOUS PLAY®.
  2. Principis en els que es basa LEGO® SERIOUS PLAY®. El poder de les històries i les metàfores.
  3. Aplicacions del LSP en l'empresa amb casos reals: Desenvolupament de la visió de l'empresa, Estratègia en temps real per solució de problemes, Integració d'equips de treball.
  4. Aplicació pràctica de la metodologia a un cas d’interès comú dels participants. Construcció de models individuals. Creació de relats personals. Construcció de models o escenaris compartits. Creació de metàfores compartides. Treball amb agents (stakeholders).

Taller per conèixer i experimentar la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY® i les seves aplicacions en el treball amb equips i organitzacions.

S’experimentarà com LEGO® SERIOUS PLAY® permet treballar sistemes complexes en base a la participació de tot un equip, a partir d’una metodologia emergent on es generen noves perspectives i enfocaments creatius, orientats a la solució, en que el 100% dels participants estan actius al 100% i interaccionen el 100% del temps, fomentant un compromís emocional dels participants amb el canvi i enfocar-los cap a accions transformadores, generant idees disruptives de forma fàcil i ràpida, tot creant escenaris visuals en tres dimensions.

Alberto Catalán

Alberto Catalán

Disseny i participació en projectes de desenvolupament en diferents organitzacions a través de metodologies innovadores i experiencials com el gaming o el LEGO® SERIOUS PLAY® Llicenciat en psicologia del treball i les organitzacions. Universitat de Barcelona.Postgrau de consultoria de processos a les organitzacions. UB Les Heures Coach certificado con la ACC por ICF LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitator
Xavier Plana

Xavier Plana

Llicenciat en Psicologia del Treball i de les Organitzacions per la UNED i Diplomat en Treball Social per la Universitat Rovira i Virgili. Postgrau en Gestió de la Petita i Mitjana Empresa per ESADE. Postgrau en Direcció de Recursos Humans i Cultura
Aquesta activitat conté documentació privada, a la qual podràs accedir un cop t'hagis inscrit a l'activitat.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 13-12-2019
Data de fi 13-12-2019
Data d'inici de la inscripció 01-07-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 12-12-2019, 20:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 32,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 24,00 €
No col·legiat/a: 60,00 €
Precol·legiats/es: 24,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 24,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 13-12-2019, 16:00 - 20:00
Barcelona - Aula1

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC