OBRA DE TEATRE: EL PEQUEÑO PONI (1/7/2019)

Termini finalitzat
Categoria del curs: ACTIVITATS LÚDIQUES I CULTURALS
Àrea: Interna
Referència: CR19001553
 
La Comissió de Cultura té localitats gratuïtes per a col·legiats i col·legiades per a les dues preestrenes que es faran el dia 1 de juliol i 2 de juliol, a les 21 h, de l'obra El pequeño poni. El dia 1 de juliol, el COPC disposa de 10 entrades dobles (per a dues persones cadascuna), i el 2 de juliol, 10 entrades dobles més.
 
Per sol·licitar entrades gratuïtes només cal inscriure-s’hi com si fos una activitat de formació, i un cop inscrits, rebreu una notificació automàtica: si la resposta és que esteu inscrits, disposeu d’una entrada doble per a la sessió que hàgiu sol·licitat; si la resposta és que esteu en llista d’espera, no teniu entrades assignades, però pot ser que ens posem en contacte amb vosaltres més endavant. Un cop confirmades les entrades, només cal que us presenteu al teatre una estona abans: el vostre nom serà a la llista de convidats.

Cal tenir en compte que cada persona col·legiada només pot demanar una entrada doble, en una de les dues sessions, i que el termini de sol·licitud s’acaba el diumenge 30 de juny, a les 23.59 h.
 
LLOC DE REALITZACIÓ: 
 
Sala Flyhard. Carrer Alpens, 3. Barcelona, 08014​
 

Sinopsi: 

El pequeño poni parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència. L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres. 

L’obra està dirigida per Mercè Vila Godoy, una directora amb una llarga trajectòria als escenaris catalans i que farà seu el clam de Bezerra. Aquesta serà la primera producció del text que s’estrenarà a Catalunya després d’haver-se estrenat en més de 10 països arreu del món. Glòria Sirvent i Sergio Matamala en seran els protagonistes. L’obra estarà en cartell el juliol de 2019 i s’estrenarà en la seva versió original, és a dir, en castellà.

En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla. Obra inspirada en fets reals. 

Durada: 80 min. 

 
 
 
08014, BARCELONA (BARCELONA, ESPANYA)
Data d'inici 01-07-2019
Data de fi 01-07-2019
Data d'inici de la inscripció 26-06-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 30-06-2019, 23:59:00
Places 0 Disponibles de 10
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1.20 hores
Sessions
Sessió 1 01-07-2019, 21:00 - 22:20
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC