Seminari: Impacte del coaching en els resultats dels negocis

Termini finalitzat
Categoria del curs: SEMINARI
Àrea: Interna
Referència: CR19001550
- Condicions prèvies per a avaluar l'impacte del coaching, mitjançant indicadors de negoci: quines són i com gestionar-les.
- Llenguatge empresarial i llenguatge del psicòleg/òloga coach: quins són els possibles ponts.
- Estructura d'un Quadre de Comandament Integral: perspectives, indicadors i possibles aplicacions en un procés de coaching.
- Avaluació formativa (procés) i avaluació sumatòria (resultat final): com realitzar-les i com gestionar la comunicació posterior.
- Beneficis per al/a la coachee, per a l'organització i per al psicòleg/òloga coach.
 
 
Activitat gratuïta, que implicarà l'intercanvi de dades sobre, si més no, un procés de coaching realitzat entre octubre de 2019 i juny de 2020. El tipus de dades requerit serà de naturalesa demogràfica del/de la coachee (edat, sexe, formació…), sobre la seva empresa (sector d'activitat, nombre d'empleats/ades…) i sobre l'evolució del pla d'acció en quant a comportaments observables i indicadors de negoci (es facilitarà un format específic per això).
En cap cas es sol·licitaran dades que puguin ser confidencials, ni sobre el contingut del procés. No es requerirà cap feina addicional a la del propi procés.
Adreçat a: psicòlegs/òlogues coaches que treballin en l'àmbit empresarial
 
- Conèixer les condicions prèvies per avaluar un procés de coaching mitjançant indicadors de negoci.
- Identificar les diferents perspectives del negoci que puguin aparèixer en un procés de coaching empresarial.
- Seleccionar els indicadors de negoci més adequats per a processos de coaching específics.
- Gestionar la informació obtinguda amb tres finalitats: font de millora del procés, increment de l'aprenentatge del/de la coachee i comunicació de manera adequada als diferents stakeholders.
 
 
César Fernández

César Fernández

Llicenciat en Psicologia per la UB. Màster en Assessorament Psicopedagògic per la UB i en Business Administration per ESADE. Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach Federation (ICF). Especialitzat en coaching d’equips directius. Mentor d’ESADE i col·laborador en diferents màsters universitaris. Director Associat en Norman Broadbent i Talengo.
Aquesta activitat conté documentació privada, a la qual podràs accedir un cop t'hagis inscrit a l'activitat.
Activitat gratuïta, que implicarà el compromís de facilitar dades sobre, si més no, un procés de coaching realitzat entre octubre de 2019 i juny de 2020. El tipus de dades requerit serà de naturalesa demogràfica del/de la coachee (edat, sexe, formació…), sobre la seva empresa (sector d'activitat, nombre d'empleats/ades…) i sobre l'evolució del pla d'acció en quant a comportaments observables i indicadors de negoci (es facilitarà un format específic per això).
En cap cas es sol·licitaran dades que puguin ser confidencials, ni sobre el contingut del procés. No es requerirà cap feina addicional a la del propi procés.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 11-11-2019
Data de fi 18-11-2019
Data d'inici de la inscripció 26-06-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 10-11-2019, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 8 hores
Sessions
Sessió 1 11-11-2019, 17:00 - 21:00
Barcelona - Aula1
Sessió 2 18-11-2019, 17:00 - 21:00
Barcelona - Aula1

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC