Curs: Programa formatiu i experiencial en Psicologia Coaching 2019-2020

Places disponibles
Categoria del curs: CURS
Àrea: Interna
Referència: CR19001488
1. MÒDUL INTRODUCTORI (13h):
- Definició i aportacions de la Psicologia Coaching. Marc nacional i internacional.
- Anàlisi comparatiu amb altres disciplines: Mentoring, Counselling, Consultoria, Psicoteràpia, etc.
- Ètica i confidencialitat del procés de coaching des de la Psicologia Coaching.

 

2. MÒDUL DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL I PROFESSIONAL (22h):
- Perfil competencial del psicòleg/òloga coach.
- Autoconeixement i lideratge personal.

 

3. MÒDUL D'INTERVENCIÓ (29h):
- Aspectes claus previs al procés: setting, acord i supervisió.
- El procés en Psicologia Coaching. Estructura, etapes i disseny.
- Aportacions pràctiques dels diferents models psicològics en la Psicologia Coaching: eines, instruments i recursos.

 

4. MÒDUL D'ÀMBITS D'APLICACIÓ I MODALITATS D'INTERVENCIÓ (27h):
- Àmbits d'aplicació de la Psicologia Coaching: personal, organitzacional, de salut, social, esportiu i educatiu.
- Modalitats d'intervenció de la Psicologia Coaching: individual, grupal, equips de treball.

 

5. MÒDUL DE MÀRQUETING PERSONAL I DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL (22h):
- Branding i projecció professional del psicòleg/òloga coach. Com posicionar-te en el mercat.
- Eines TIC. Eficiència i optimització de la relació amb els clients.  
- Projecte Final Psicologia Coaching.

6. SUPERVISIÓ GRUPAL (7h)

7. TUTORIA. 5 hores de tutories individuals amb els alumnes que es pactaran amb cadascun/a segons avanci la formació.


 113h de docència + 7h supervisió grupal + 5h de tutoria individual - Total 125h
 

Curs adreçat a:

 • Psicòlegs/òlogues  coaches i psicòlegs/òlogues que vulguin introduir-se en la Psicologia Coaching.
 • Professionals provinents d'altres disciplines que vulguin incorporar una perspectiva acadèmica rigorosa i compromesa. En aquest cas es realitzarà una entrevista personal prèvia
 • Estudiants de l'últim any del Grau de Psicologia (caldrà enviar document acreditatiu)

 

Curs teòric-pràctic en Psicologia Coaching, que facilita els coneixements, la pràctica i l'experiència dels processos de Psicologia Coaching per a la seva pràctica futura.

-  Proporcionar un marc teòric i experiencial actualitzat a la Psicologia Coaching.

-  Promoure el desenvolupament competencial del psicòleg/òloga coach.

-  Facilitar l'adquisició de models, eines i estratègies per a la praxi professional.

-  Aportar un itinerari formatiu en els diferents àmbits d'actuació del psicòleg/òloga coach: organitzacional, de salut, personal, esportiu, educatiu, d'equips, etc.

-  Oferir un espai d'aprenentatge col·laboratiu que inclou l'autoconeixement i el treball grupal i en equip.

-  Dotar dels recursos necessaris per treballar en entorns VUCA (volàtils, incerts, complexes i ambigus).

Andreu Gatuellas

Andreu Gatuellas

Llicenciat en Psicologia per la UB. Coach Certificat per la UB. Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions (UB · IL3). Formador certificat per 6Seconds Emotional Intelligence Network. 17 anys d'experiència professional formant i gestionant equips humans, formador acreditat en intel·ligència emocional i lideratge personal, coach i desenvolupador d'equips professionals.
Carme Solé

Carme Solé

Psicòloga Coach. Màster en Programació Neurolingüística i en Recursos Humans. Especialitzada en Organitzacions. Ha estat Responsable de Selecció i Formació d’empreses del sector Sanitari, Serveis i Educació. Actualment és consultora de Recursos Humans, especialitzada en el Tercer Sector (principalment discapacitat psíquica), en comunicació i trajectòria de vida.
César Fernández

César Fernández

Llicenciat en Psicologia per la UB. Màster en Assessorament Psicopedagògic per la UB i en Business Administration per ESADE. Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach Federation (ICF). Especialitzat en coaching d’equips directius. Mentor d’ESADE i col·laborador en diferents màsters universitaris. Director Associat en Norman Broadbent i Talengo.
Enrique Matarín

Enrique Matarín

Psicòleg Coach. Treballa des de la Psicologia Breu Centrada en Solucions i la Psicologia Coaching. Especialista en Intervenció Psicoterapèutica i Conflictes Personals. Orientat al Coaching Personal i Coaching d’Equips.
Gisela Oliva

Gisela Oliva

Psicoterapeuta, psicòloga coach i formadora. Acreditació de Psicologia Coaching COPC. Membre de la ISCP. 15 anys d'experiència en la gestió de projectes i equips en l'àmbit social i cooperació internacional. Teràpia sexual i de parella, Practitioner PNL, Teràpia breu estratègica, Psicoteràpia constructivista. Life Coaching i Coaching professional i d'equips. Formadora en gestió del talent, model de gestió per competències, coaching laboral per a dones, apoderament femení. Vocal de la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Coaching del COPC. Membre del grup de Treball de Psicologia Coaching i Regulació Emocional.
Javier Prizmic

Javier Prizmic

Psicòleg Coach en l'àmbit Executiu, d'Equips i Life Coaching. Psicòleg Coach Supervisor. Secretari de la Junta de la Secció de Psicologia Coaching. Psicòleg clínic en el marc de la Psicologia Analítica. Consultor de RRHH i Organitzacions Saludables, incloent Gestió del Talent, Desenvolupament Directiu i Gestió del Canvi. Prof. Visitant i Tutor en el Postgrau en Conducció de RRHH de la Universitat Catòlica Argentina. Col·labora en diversos programes d'escoles de negocis espanyoles y llatinoamericanes. Investigador, coautor i autor de llibres i publicacions dirigides a l'àmbit organitzacional.
José Manuel Alonso

José Manuel Alonso

Director de ITER (Consultoria, coaching i formació en benestar, salut i organitzacions). Psicòleg expert en Psicologia Coaching. Executive Master in Public Administration (ESADE). Premi de Salut Comunitària de Catalunya (2000). Premi Innovació Social (2013) Director del Master en violència familiar (infància, parella i persones grans) UB. Membre del Patronat de Save the Children. President Secció de Psicologia de la Intervenció Social del COPC (2002-06). Director de ITER (Benestar, salut i organitzacions)
Juli Boned

Juli Boned

Llicenciat en Psicologia. Consultor al Servei de Carreres Professionals de la Universitat Politècnica de Catalunya. Vocal a la Junta de l'APILC. Especialitzat en l'us de noves tecnologies. aplicades a l'exercici professional.
Lluís Sanmiquel

Lluís Sanmiquel

Psicòleg coach, acreditat en Psicologia Coaching, màster en Coaching i Lideratge Personal, coordinador del Grup de Treball de Psicologia Coaching i Regulació Emocional. Especialitzat en creixement personal, lideratge i gestió de l'estrès. Autor del bloc "Coaching i Psicologia".
Luz Marina Aguayo

Luz Marina Aguayo

Coach acreditada pel COPC, Coach Transformacional certificada, Mentor Coach en la formació de Coaching Transformacional, Supervisora Coach. Docent universitària. Responsable de l’àrea de Coaching Personal i Organitzacional del Centro Mèdic Can Mora de Sant Cugat del Vallès. Directora i Fundadora de Luz Marina Emotionalcoacher.
Maite Duran

Maite Duran

Doctora en Psicologia. Psicòloga Coach acreditada pel COPC. Psicòloga Clínica i Psicoterapeuta acreditada (ASEPCO, FEAP y EuroPsy). Màster en Psicologia Clínica i Psicoterapia (URL). Màster en Coaching i especialització en Coaching personal, de parelles, Executiu y d’equips (IEC).  Practitioner PNL (Talent Institut). Diplomada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Professora associada en la Universitat de Barcelona i en l’Escola Superior de Ciències de la Salut (Universitat Pompeu Fabra); professora col·laboradora en la UOC. Docent del Màster en Intel·ligència Emocional i Coaching (Instituto Psicobiológico). Docent del Programa per a la  Certificació Coach (IEC). Docent del Training Programme in Soft Skills for Doctoral Thesis Supervisors (UOC). Formadora en competències professionals i personals.
Maite Sánchez-Mora

Maite Sánchez-Mora

Psicòloga Coach i Formadora en exercici privat. Hon. Vice-President de la International Society for Coaching Psychology (ISCP). Membre del Consell Social del COPC. Membre de MIESES GLOBAL i coordinadora de l'àrea de PEOPLE del seu model 4P'S. Psicòloga experta en Psicologia Coaching i Treball i Organitzacions acreditada pel COPC. Amb anterioritat: Secretària del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Secretària general de AECOP / EMCC Catalunya. Vocal de la junta directiva de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball del COPC. Coordinadora del Grup de Treball "Salut emocional en l'àmbit professional". Membre del GT "Coaching i psicologia de les organitzacions". Funcions executives en l'àrea de gestió de persones en companyies multinacionals durant 14 anys.
Marga Segarra

Marga Segarra

Psicòloga Coach i Psicoterapeuta, acreditada en Psicologia Coaching pel COPC i Coach Executiu amb formació acreditada per AECOP; Postgrau en Consultoria de Desenvolupament Organitzacional pel “Institute for Organizational Development & Personal Manager-Itamar Rogovski”; Postgrau en RRHH, Desenvolupament i Formació per l’IDEC; Certificacions en SIKKONA I BRIDGE (THECOACHES/ICF). Realitzant Màster Psicoterapeutes al CEP. Diverses responsabilitats a l'àrea de RRHH a Caixabank. DirActivas (ADECCO), participació en l'estudi i creació de una Marca Personal. Voluntària a Incorpora (Fundació “La Caixa”) amb col·laboració a Projecte Home en diversos projectes de inserció sociolaboral. Psicoterapeuta al CEP Social per a persones sense recursos.
Maria A. Carmona

Maria A. Carmona

Psicologa Coach certificada pel COPC. Llicenciada en Psicologia, Dret i Pedagogia. Màster en Coaching per la ICC.Màster en Coaching Sistèmic per EURASYC. Màster en PNL per la NLP Society. Experta, com a Formadora i Coach, en el desenvolupament de competències directives i personals en les àrees de lideratge, comunicació, gestió de les emocions, gestió del canvi, pensament positiu, etc en empreses: petites, mitjanes, grans i en entorns nacionals i multinacionals.
Mercè Moreno

Mercè Moreno

Psicòloga Coach acreditada pel COPC. Executive Coach certificada, membre fundador de la AEPCO (Asociación Española de Profesionales del Coaching Ontológico). Post-grau en RRH, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Post-grau en gestió de la petita i mitjana empresa. Post-grau en enginyeria de la formació, per la UPC. Practitioner en PNL. Membre de la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Coaching del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Montserrat Ribot

Montserrat Ribot

Psicòloga. Life & Executive Coach. MBA(ESADE). Màster en teràpia breu estratègica. Máster en PNL&Coaching. Especialitzada en lideratge, autoestima i relacions de parella. Autora del llibre "Amor de verdad" (Zenith, 2016).
Roser Lladó

Roser Lladó

Psicòloga Coach. Especialista en Coaching Educatiu. Col·laboradora de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Coordinació de proces-sos de coaching a diferents municipis de Catalunya. Coautora del llibre "Coaching Educativo. Coaching para personas implicadas en la educación propia y ajena".
Sergi Torondel

Sergi Torondel

Psicòleg acreditat en Psicologia Coaching esportiva, especialitzat en Psicologia Clínica i Psicologia de les Organitzacions. Tresorer de la junta de Psicologia esportiva del COPC i coordinador del GT de coaching esportiu de la secció de Psicologia Coaching.
Teresa Rodeja

Teresa Rodeja

Psicòloga Coach acreditada pel COPC. Co-fundadora de la Consultora Economia Humana (www.economiahumana.org ). Màster Practitioner of Neuro-lingüístic-Programming (PNL). Especialitzada en constel·lacions organitzacionals i estructurals, coaching sistèmic i desenvolupament del talent. Certificada en Wake Up Schools (programa de Mindfulness) per l’ EIAB (Institut Europeu de Budisme Aplicat). Consultora i formadora en competències. Col·laboradora docent, supervisora i tutora de coachees en programes formatius universitaris (BSM-UPF, Udg, UOC). Directora del Curs d’Especialitació de Mindfulness i Gestió Emocional de la UdG. Coautora de la “Guía para la buena práctica en Coaching–Coaching Psychology”.
Victòria Conesa

Victòria Conesa

Psicòloga Coach. Directora de Onbalance, des d'on desenvolupa Programes de Benestar i Salut per les Organitzacions. Executive i Health Coach. Professora i conferenciant sobre empreses saludables I prevenció de l’estrès en diverses multinacionals i escoles de negoci. PDG, EADA. Máster en Desenvolupament Organitzacional. Professora de Ioga, International Yoga Teachers Association. Membre del Steering Commitee of International Society for Coaching Psychology.
Aquest curs computa en els criteris formatius per a obtenir l'Acreditació d'expertesa en psicologia coaching del COPC.
 

L'import total del curs es podrà fraccionar en dos pagaments. La meitat de l'import total s'haurà de pagar en el moment de fer la inscripció i la resta 1 mes després de la data d'inici del curs (5/11/2019).

 
Abans de començar el curs els participants hauran d'enviar el seu currículum vitae al departament de formació. 
 
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 05-10-2019
Data de fi 04-04-2020
Data d'inici de la inscripció 17-06-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 03-10-2019, 20:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 1.000,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 750,00 €
No col·legiat/a: 1.875,00 €
Precol·legiats/es: 750,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 750,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 125 hores
Sessions
Sessió 1 05-10-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Sala d'actes
Sessió 2 18-10-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 3 19-10-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula2
Sessió 4 25-10-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 5 26-10-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 6 15-11-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Sala de Juntes
Sessió 7 16-11-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 8 22-11-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 9 23-11-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 10 29-11-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 11 30-11-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 12 13-12-2019, 17:00 - 20:00
Barcelona - Sala d'actes
Sessió 13 14-12-2019, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 14 10-01-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 15 11-01-2020, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 16 17-01-2020, 16:30 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 17 24-01-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 18 25-01-2020, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 19 31-01-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 20 07-02-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 21 08-02-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 22 14-02-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 23 21-02-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 24 22-02-2020, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 25 28-02-2020, 16:30 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 26 06-03-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 27 07-03-2020, 09:00 - 14:00
Barcelona - Aula1
Sessió 28 13-03-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Aula1
Sessió 29 27-03-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Sala d'actes
Sessió 30 03-04-2020, 17:00 - 20:00
Barcelona - Sala d'actes
Sessió 31 04-04-2020, 09:00 - 14:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC