Conferència: Trauma amb T majúscula: com ens afecta i com ho abordem (Streaming delegacions)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR19001483
En aquesta conferència es tractarà com des de la teràpia relacional s'aborda l'experiència traumàtica i altres temàtiques com la dissociació, la importància de l'actuació o no actuació de les persones significatives davant el trauma, la connexió cos i ment i la intervenció des de la psicoteràpia relacional davant l'experiència traumàtica.
Activitat dirigida a professionals dins de l'àmbit de la salut i de l'educació.
 
En aquesta conferència es tractarà com, des de la teràpia relacional, s'aborda l'experiència traumàtica i altres temàtiques com la dissociació, la importància de l'actuació o no actuació de les persones significatives davant el trauma, la connexió cos i ment i la intervenció des de la psicoteràpia relacional davant l'experiència traumàtica.
Giuseppe Laraspata

Giuseppe Laraspata

Llicenciat en Psicologia Clínica i Comunitària per la Universitat de Torí. Màster d'especialització en Psicoteràpia Psicoanalítica en la “Società Italianadi Psicoanalisi della Relazione” (SIPRe) de Milà. Màster post-especialització en Psicoanàlisi relacional de la parella. Psicòleg General Sanitari, membre de la “Società Italiana di Psicoanalisi della Relazione” (SIPRe), la International Federation of Psychoanalytic Societies(IFPS) i la International Association for Relational Psychoanalysis Psychoterapy(I.A.R.P.P.)Exerceix la professió de psicoterapeuta en l'àmbi privat.
Laura Molet

Laura Molet

Psicòloga especialista en psicologia clínica. Membre i vocal de IARPP-I. Co-directora del departament de famílies del centro Anorèxia Bulímia Barcelona. Supervisora.
Luisa Vilardell

Luisa Vilardell

Llicenciada en Filología per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicología per la Universitat Ramón Llull de Barcelona. Postgrau Teòric-clínic en “Psicopatologia del nen, l’adolescent i la família des de la perspectiva relacional i psicoanalítica” . Màster de “Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica” (ACPP). Membre de la Asociación internacional de Psicoanàlisi y Psicoterapia Relacional (IARPP). Membre de la Secció de Psicoteràpia Relacional del Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). • Títol d´Expert en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama.
Margot Fusté

Margot Fusté

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramón Llull de Barcelona. Especialitzada en Psiconàlisis Relacional i Psicoteràpia Familiar Sistèmica. Actualment, treballa en consulta privada en el Centre Psico-Sinergia de Barcelona, del qual és fundadora atenent, a nens, adolescents i famílies. És col·laboradora de Càritas, atenent famílies en risc d'exclusió social i imparteix cursos de formació a educadors en diferents entitats.
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les seus de Girona, Lleida i Tarragona. Per seguir l'activitat cal contactar amb cadascuna de les seus amb un mínim de 48 hores d'antelació a l'inici de l'activitat.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 15-11-2019
Data de fi 15-11-2019
Data d'inici de la inscripció 17-06-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 14-11-2019, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1.5 hores
Sessions
Sessió 1 15-11-2019, 18:00 - 19:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC