Taller: Pràctiques de la sessió informativa de mediació

Termini finalitzat
Categoria del curs: TALLER
Àrea: Interna
Referència: CR19001481

El procés de mediació s’inicia quan es reben per primera vegada a les parts. L’acollida ha de ser una pràctica d’excel·lència, és per aquet motiu que oferim un taller pràctic sobre com elaborar i portar a terme una Sessió Informativa (SI). 

La SI és bàsica perquè els possibles mediats entenguin perfectament que inicien una via diferent, legalment establerta i que, si aconsegueixen arribar a un acord, és per ells mateixos i és plenament executiu i té reconeixement efectiu

Programa:

 • Introducció teòrica
 • Practica individual i grupal
 • Anàlisi de l’activitat
 • Conclusions 

Formació vàlida per a l'acreditació de la formació continuada dels psicòlegs mediadors inscrits als registres del CMDPC.

 • Millorar les capacitats de gestió d’una primera trobada amb les parts, afavorint la seva mirada vers un procés de mediació
 • Augmentar les competències bàsiques per treballar com a mediadora
 • Aplicar els coneixements teòrics a una SI
 • Adquirir habilitats per iniciar l’aliança mediadora, des de la primera trobada
 • Aprendre d’altres professionals de la mediació
 • Practicar l’escolta i l’efectivitat de la comunicació
 • Autoavaluació de les pròpies capacitats, valoració externa de les capacitacions individuals
 • Generar espai de reflexió  compartida.
Elisabet Barnadas

Elisabet Barnadas

Mediadora, Advocada especialitzada en dret immobiliari, successions i família, fiscal, empresa familiar, processal. Administradora de finques. Màster en Mediació (ICAB), Formada en arbitratge (ESADE) i Consellers d'Empresa Familiar (CambraBcn). Mediadora registrada del Centre ADR del Col·legi d’Advocats de Barcelona (CEMICAB), en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (CMDPC), Membre del ACDMA, Responsable del Centre de Mediació Immobiliària del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF), Mediadora registrada al Consell de Cambres de Comerç de Barcelona, i del Ministeri de Jùsticia. Col·labora puntualment en articles en revista sectorial,com ponent de tallers i jornades de mediació i resolució de conflictes, en formació per a mediadors.
Francesca Ferrari

Francesca Ferrari

Pedagoga, Educadora Social habilitada.Mediadora: Màster en Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació i Negociació. Especialització en mediació familiar i en dret civil no familiar. Mediació en habitatge, conflictes en empresa i Mediació comunitària. Reconeguda pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya, en ambdós registres, familiar i dret civil.. Experiència en intervenció socioeducativa. Membre del comitè Assessor del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. Vicepresidenta Junta directiva del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).
 * Formació vàlida per a l'acreditació de la formació continuada dels psicòlegs mediadors inscrits als registres del CMDPC.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 24-10-2019
Data de fi 24-10-2019
Data d'inici de la inscripció 17-06-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 23-10-2019, 20:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 24,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 18,00 €
No col·legiat/a: 45,00 €
Precol·legiats/es: 18,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 18,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 3 hores
Sessions
Sessió 1 24-10-2019, 18:00 - 21:00
Barcelona - Aula2

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC