Presentació del llibre: "No soy yo” de Anabel González

Termini finalitzat
Categoria del curs: PRESENTACIÓ LLIBRE
Àrea: Interna
Referència: CR19001366
El llibre "No soy yo" parla sobre la importància de les relacions interpersonals en el desenvolupament de la nostra identitat. Integrant elements de la teoria de l'aferrament, del trauma i de la dissociació en un llenguatge senzill i accessible, està orientat al fet que, no només els professionals sinó qualsevol persona, pugui comprendre l'estreta connexió entre la seva història relacional i la seva forma de funcionar en el present. En els diferents capítols es recull també material útil a nivell psicoeducativo per al treball amb pacients, incloent àrees com la comprensió de les conseqüències del trauma, la regulació emocional, les dificultats per al canvi i el maneig de les situacions interpersonals, i les rutes que fan possible el canvi cap a un funcionament saludable. Aquests materials han estat utilitzats en teràpia grupal amb pacients de trauma.

En aquesta presentació no es parlarà només del llibre, sinó d'un model per a entendre el funcionament psicològic i el treball terapèutic. En aquest model, la influència de les experiències adverses, el vincle amb els cuidadors primerencs, i les dificultats per a la integració dels diferents estats emocionals que es generen en els entorns complexos, són els elements clau per a entendre la patologia. La psicoteràpia en aquest model, des del qual treballen diverses orientacions terapèutiques, s'orienta a l'autocura, la millora en la regulació emocional, la integració dels elements de la personalitat (precisant en molts casos per a això d'un treball amb les experiències traumàtiques o adverses subjacents) i la reconexió a través de tot això amb un mateix i amb els altres.
 
 
Anabel González

Anabel González

Psiquiatre i Psicoterapeuta. Coordina el Programa de Trauma i Disociación del Complejo Hospitalario Universitario de la Coruña. Pertany al Board de la Sociedad Europea de Trauma y Disociación (ESTD) i de la Asociación EMDR España. És entrenadora acreditada de teràpia EMDR i docent en teràpia grupal. Ha dirigit diversos treballs de recerca i publicat nombrosos articles científics relacionats amb temes de trauma i dissociació, així com diversos llibres específics orientats a professionals. Imparteix regularment formació i tallers sobre aquestes temàtiques.
Isabel Coch

Isabel Coch

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Estudis de la Diferència Sexual i Màster en Infertilitat per la Universitat de València. Clínica i Consultora EMDR (EMDR Europe). Premi “Emèlia de Codorniu”. Menció especial en reconeixement a la trajectòria a favor de la dóna -2001-.
WLupo

WLupo

Psicòleg especialista en psicologia clínica, consultor i clínic en EMDR. Coordinador del grup de treball EMDR del COPC. Participa en estudis d'investigació en l'equip del Centre Fòrum del Parc de Salut Mar, aplicant EMDR en diferents TMG.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 22-05-2019
Data de fi 22-05-2019
Data d'inici de la inscripció 31-01-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 21-05-2019, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1.5 hores
Sessions
Sessió 1 22-05-2019, 19:00 - 20:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC