Conferència: Sistema NESPLORA: El futur de l'avaluació neuropsicològica

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR18001196

Presentació de Nesplora, empresa que desenvolupa eines d’avaluació neuropsicològica en entorns de realitat virtual i altres gammes de productes psicològics. Els test permeten definir, descriure i oferir informació imparcial i concisa sobre processos cognitius i de comportament multivariable en entorns simulats.

D’interès per als psicòlegs i psicòlogues que treballen a l’àmbit de la neuropsicologia, educació, clínic, jurídic, trànsit i seguretat i/o violència de gènere, ja que certes deficiències i/o patologies estan relacionades amb alteracions en les funcions executives.

Eines Nesplora con RV:

  • Aula. Aporta un perfil cognitiu atencional i de moviment complert, que permet avaluar diferents subtipus de TDAH. Proporciona mesures d’atenció sostinguda, atenció visual i auditiva, impulsivitat, velocitat de reacció, distractibilitat i activitat motora. (de 6 a 16 anys).
  • Aula School. Perfil atencional dels estudiants, per a possibilitar orientacions psicopedagògiques. Permet coneixer les fortaleses dels estudiants.
  • Aquarium. Avalua l’atenció i la memòria de treball (des dels 16 anys)Aporta mesures d’atenció sostinguda, atenció visual i auditiva impulsivitat, velocitat de reacció, flexibilitat, memòria de treball i activitat motora. Única eina d’avaluació neuropsicologica en el mercat que realitza diferents paradigmes CPT, incloent execució dual.  
  • Ice Cream. Explora les funcions executives en adults.
  • Suite. Avalua els processos d’aprenentatge i memòria.

 

L’objectiu és incrementar la fiabilitat i precisió de l’anàlisi dels processos cognitius d’una persona, de tal manera que facilita el diagnòstic i el posterior seguiment dels tractaments plantejats per als pacients.

Gema Climent

Gema Climent

Llicenciada en Psicología per la Universitat de València, Màster en Neuropsicologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en Neuropsicologia Infantil per la Universidad de La Rioja. Fundadora i Chief Innovation Officer en Nesplora technology & behaviour. En el 2017 va ser finalista del premi “Mujer Innovadora” de la Comissió Europea. Considerada al 2018 una de les 50 dones més influents d’Europa en tecnologia per Forbes Women In Tech, una de las 100 dones TOP liders a España en Innovació i ha rebut el premi WITSA mundial de tecnologies emergents.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 04-02-2019
Data de fi 04-02-2019
Data d'inici de la inscripció 03-12-2018, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 03-02-2019, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Acreditació relacionada Acreditació d'Expertesa del Psicòleg/òloga en avaluació de l'aptitud psicològica en Centres de Reconeixement
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 04-02-2019, 18:00 - 20:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC