Presentació llibre: "Manual de Coordinación de parentalidad. Abordaje de familias con hijos atrapados en rupturas conflictivas"

Termini finalitzat
Categoria del curs: PRESENTACIÓ LLIBRE
Àrea: Externa
Referència: CR18001132
Presentació del llibre Manual de Coordinació de Parentalidad. Abordaje de familias con hijos atrapados en rupturas conflictivas amb la presència de l’autora Núria Vázquez Orellana i la responsable de la colecció de Psicologia Jurídica de la editorial EOS.
 
Es reflexionarà respecte de l'estat actual d'aquesta figura, i de les possibilitats del seu futur desenvolupament.
 
Es portarà a terme la presentació del primer manual sobre la Coordinació de Parentalitat publicat a Espanya, del qual és primera autora la Dra. Núria Vázquez Orellana.
Ana Martínez

Ana Martínez

Llicenciada en Psicologia Clínica per la Universidad Complutense de Madrid. Psicòloga Col·legiada M-24093. Responsable del Departament Editorial de EOS. Màster en Psicologia Clínica, Legal i Forense per la Universidad Complutense de Madrid. Especialista en avaluacions pericials psicològiques. Doctoranda en Ciències de la Salut. Universidad Rey Juan Carlos.Coordina el Departament de Psicologia Jurídica en EOS i la Unitat de Peritatges. És membre de la lista de Peritos de la Unión Interprofesional de la Comunitat de Madrid.Ha participat en la impartició de diversos programes de Prevenció de Risc Psicològic en diferents municipis de la Comunitat de Madrid. És professora a la Universidad Cardenal Cisneros (O.C.M) des del 2012. Membre de la Asociación Iberoamericana de Psicologia Jurídica a España.
Núria Vázquez

Núria Vázquez

Llicenciada en Criminologia. Llicenciada i Doctora en Psicologia. Experta en Psicologia Forense pel COPC. Formada en Mediació i en Teràpia Familiar. Reconeixement de Psicologa General Sanitària. Professora del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Durant 7 anys ha fet atenció a dones en situació de violència i també ha estat coordinadora d'un Servei Tècnic de Punt de Trobada. Ha desenvolupat diferents càrrecs institucionals al COPC (Junta de la Delegació de Tarragona i Junta de secció de Jurídica). Autora de diferents materials tècnics i docent de diverses formacions i cursos d'especialització de temàtica relacionada amb la psicologia jurídica: avaluació forense, imputabilitat, víctimes, interferències parentals, coordinació de parentalitat.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 13-12-2018
Data de fi 13-12-2018
Data d'inici de la inscripció 26-11-2018, 10:00:00
Data de fi de la inscripció 12-12-2018, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1 hores
Sessions
Sessió 1 13-12-2018, 17:00 - 18:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC