Una setmana d’activitats gratuïtes a la Delegació Territorial de Tarragona per commemorar el Patró de la Psicologia

29-01-2020   |  Tarragona

Del 14 al 20 de febrer, la Delegació organitza cinc activitats per a professionals de la psicologia obertes a la ciutadania. El 28 de febrer, la Festa Col·legial hi posa la rúbrica.


La Delegació Territorial de Tarragona ha organitzat una setmana d’activitats per celebrar el patró de la psicologia. Com és habitual, per tal d’arribar a la major quantitat de persones i difondre al màxim la psicologia, totes les activitats són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania; excepte el networking, dirigit als memebres dels Grups de Treball i col·legiats/ades interressats. L’arxiu adjunt informa sobre la informació essencial de les activitats, i podeu clicar damunt del títol de cadascuna per a més informació i per inscripcions.

La primera activitat tindrà lloc el 14 de febrer. El Taller: Esquizofrènia. Tècniques d'intervenció des del model del dèficit social, serà impartit pel Dr. Francisco Santolaya, president del Consejo General de Psicología de España i referent estatal en la matèria del taller.

L’endemà, el 15 de febrer, la Conferència: Aspectes psicològics en la construcció identitària de les persones transsexuals serà impartida per Vicenta Esteve, secretària de la Junta de Govern del COPCV.

El 17 de febrer és el torn de la Taula Rodona: Per la teva salut...STOP intrusisme!, en què els col·legis professionals de la demarcació de Tarragona s'uniran contra l'intrusisme en l’àmbit de la salut. 

Dos dies més tard, el 19 de febrer, la II Jornada Networking dels Grups de Treball de la Delegació Territorial de Tarragona donarà continuïtat a la primera jornada organitzada l’any passat. Durant el netowrking es visualitzaran els pòsters que haurà confeccionat cada grup de treball on s'indiquen les línies bàsiques de cada grup i s'intercanviaran opinions amb els assistents.          

Finalment, el dia 20, la Conferència: Crítica de la doctrina psicopatològica i presentació del llibre “Los problemas psicológicos no son enfermedades” donarà pas a Ernesto López, psicòleg i metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària. 

Finalment, el 28 de febrer tindrà lloc la Festa Col·legial de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. Els col·legiats i col·legiades poden reservar-se la data, ja que es publicarà la informació relacionada properament.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC