La Delegació Territorial de Girona del COPC acull la Jornada El paper del mitjans de comunicació en les emergències (i l’impacte sobre les víctimes)

28-01-2020   |  Girona

L’esdeveniment té lloc el dia 7 de febrer, gràcies a la col·laboració entre la Fundació UdG, el Col·legi de Periodistes i el COPC.

El proper 7 de febrer, la Sala Gran de la Delegació Territorial de Girona del COPC acollirà la Jornada El paper del mitjans de comunicació en les emergències (i l’impacte sobre les víctimes). La Jornada està inscrita en el Cicle MasterClass de la III Edició del Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Fundació Universitat de Girona (2019-2020), i tindrà lloc durant la tarda, de 16 a 20 h. L’organització de la Jornada és compartida entre la Fundació Universitat de Girona, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

El programa de la Jornada inclou la conferència Periodistes al lloc de l'emergència i la taula rodona Parlem de la intervenció psicològica i de la dels mitjans de comunicació en les emergències. Tota la informació i l’enllaç d’inscripció gratuïta en aquesta Jornada és en aquest enllaç a l’apartat de Formació.

Les properes convocatòries del Cicle MasterClass són al juny: el dia 6, Atenció a la multiculturalitat; el dia 20, Gestió de grans emergències i catàstrofes. Hi esperem la vostra assistència.

  Etiquetes: Girona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC