Avui 17 de febrer, la ciutat de Lleida inaugura el Servei d’Informació Mediadora

24-01-2020   |  Lleida

La Delegació Territorial de Lleida del COPC acull el SIM, el servei gratuït d’informació per resoldre conflictes a través de mediacions, cada tercer dilluns de mes de 17 a 19 h.

La Delegació Territorial de Lleida acollirà, a partir d'avui 17 de febrer de 2020, el Servei d’Informació Mediadora. El Servei d'Informació Mediadora (SIM) del COPC, posa a l'abast de la ciutadania la informació necessària per a optar, de manera lliure i informada, a fer una mediació en qualsevol situació conflictiva.

Les sessions informatives del SIM són gratuïtes i les condueixen psicòlegs i psicòlogues mediadors, que assessoren gratuïtament sobre qualsevol dels àmbits en què les mediacions resolen conflictes: l’àmbit familiar, mercantil, laboral, empresarial, salut, comunitari, escolar, herència, en poden ser exemples. Després de fer la sessió informativa, o en qualsevol altre moment, el mateix psicòleg o psicòloga pot formalitzar la sol·licitud de mediació.

La mediació és un procés completament voluntari en què dues o més parts treballen per resoldre un conflicte amb l’ajuda d’un tercer, el mediador o mediadora, que guia les diferents parts i canalitza les seves necessitats per resoldre el conflicte i arribar a un acord elles mateixes. Amb una mediació es poden arribar a acords i solucions més ràpidament i amb menys patiment emocional i econòmic, permet solucions a mida ajustades a les necessitats de les persones implicades i augmenta el grau de satisfacció i la probabilitat de compliment dels acords assolits.

El SIM de la Delegació és col·laborador del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. És obert i espera la vostra visita tots els tercers dilluns de cada mes, de 17 a 19 h, a partir del 17 de febrer de 2020.

Per sol·licitar una sessió informativa posa’t en contacte amb la Delegació Territorial de Lleida al telèfon 973 230 437 o al correu electrònic copc.ll@copc.cat .

  Etiquetes: Mediació , Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC