La Delegació Territorial de Lleida signa un acord de col·laboració amb la Universitat de Lleida per desenvolupar iniciatives d’investigació i de formació en l’àmbit de la psicologia

22-01-2020   |  Lleida

L’acord de col·laboració concreta uns objectius que futures accions comunes han de desenvolupar.

La Delegació Territorial de Lleida i la Universitat de Lleida han signat un acord de col·laboració per investigar i formar en l’àmbit de la psicologia. L’acord, que ha de vertebrar posteriors accions, es va signar entre els dos màxims representants de cada institució: d’una banda, el Sr. Jaume Puy, rector magnífic de la UdL, i de l’altra Jaume L. Celma, president de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida del COPC.

Desgranant l’objectiu general de desenvolupar iniciatives d’investigació i de formació en l’àmbit de la psicologia, l’acord preveu uns objectius concrets comuns que futures accions han d’implementar. Entre d’altres, en primer lloc, desenvolupar activitats de recerca, de desenvolupament tecnològic de formació en matèries d'interès comú per a ambdues institucions; segon, fomentar la relació entre el professorat i l’estudiantat de la UdL amb el Col·legi i els col·legiats i col·legiades de la Delegació de Lleida del COPC; tercer, fomentar l'intercanvi recíproc d'informació sobre temes d'investigació, formació, publicacions, tests i altres materials d'interès per a totes dues institucions; també, que el COPC pugui promoure la col·legiació dels professionals entre els estudiants de darrer curs del grau de Psicologia.

El COPC desitja que la signatura del nou conveni sigui molt productiu per a ambdues institucions.

  Etiquetes: Convenis , Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC