L’obra de teatre No m’oblideu mai es representa a Lleida en la Jornada Suïcidi i Adolescència: una mirada reflexiva

21-01-2020   |  Lleida

La Jornada es programa el proper 14 de febrer, al Caixafòrum de la capital de la Terra Ferma.

El proper 14 de febrer, la Delegació Territorial de Lleida del COPC, conjuntament amb la Comissió de Cultura del COPC, organitza la Jornada Suïcidi i Adolescència: una mirada reflexiva. La Jornada tindrà lloc al Caixafòrum de la ciutat de Lleida (av. de Blondel, 3), a partir de les 8.30 h del matí.

El programa de la Jornada preveu l’obertura a les 9 h del matí, seguida de la taula rodona Algunes mirades, moderada pel vocal de la Junta Rectora Antonio Alcántara, que comptarà amb les intervencions de Thaïs Tiana, Vanessa Pera i Graciela Esebbag.

A continuació, abans de migdia, la Sala La Planeta representarà l’obra No m’oblideu mai, d’Elies Barberà, Llàtzer Garcia i Marta Montiel, una obra construïda citant literalment entrevistes amb diversos joves que van fer temptatives de suïcidi.

Posteriorment, l’obra fonamentarà un col·loqui amb els actors i els ponents de la taula rodona moderat per Oscar Castán, psicòleg sanitari, expert en hipnosi clinica i secretari de la Junta Rectora.

Tota la informació, el programa i el formulari d’inscripció a la Jornada és en aquest enllaç a a l’apartat de Formació del web.

Organitza la Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura.

  Etiquetes: Formació , Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC