El COPC commemora el Dia Europeu de la Mediació presentant la nova pàgina del Servei d’Informació Mediadora

21-01-2020   |  Barcelona

La campanya sobre el SIM també inclou altres suports com cartells, díptics i difusió digital, especialment a través de xarxes socials.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya commemora el Dia Europeu de la Mediació, el 21 de gener, amb una campanya de comunicació per promoure el Servei d’Informació Mediadora del COPC entre la ciutadania.

La campanya de difusió dels objectius i serveis que ofereix el Servei d’Informació Mediadora (SIM) del COPC vol arribar al conjunt de la ciutadania a través de diversos suports com cartells, tríptics i difusió digital a través de xarxes socials. El SIM del COPC és un servei gratuït de gran valor que, per desconeixement, la ciutadania no utilitza amb gaire freqüència. Amb la campanya que avui endega el Col·legi, s’espera que les persones que ho necessitin utilitzin un recurs que els pot aportar grans beneficis i avantatges. La nova pàgina web, que podeu consultar clicant aquest enllaç, sintetitza la informació essencial del SIM per tal que els destinataris i destinatàries programin una primera visita informativa. El Servei d'Informació Mediadora és ja operatiu a la seu de Barcelona i a les Delegacions Territorials de Girona i Tarragona i molt properament, el 17 de febrer, també a la de Lleida.

La campanya que avui presenta el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és la primera del conjunt que programa per 2020. Estigueu-ne atents i conegueu el COPC amb més profunditat.  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC