El COPC i la Societat Catalana de Rorschach i els Mètodes Projectius organitzen una Jornada sobre la teoria psicodinàmica i les tècniques projectives

16-01-2020   |  Barcelona

La jornada del 14 de febrer programa tres conferències impartides per tres doctores en psicologia.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Societat Catalana de Rorschach i els Mètodes Projectius organitzen la Jornada La Universitat a debat: Actualitat de la Teoria Psicodinàmica i de les Tècniques Projectives, a la sala d’actes de la seu del COPC, el proper 14 de febrer.

En el transcurs de la Jornada es programen tres conferències de tres doctores en psicologia que han estat professores de tres universitats diferents. En primer lloc, Mari Carmen Giménez, Dra. en Psicologia per la UB (Premi extraordinari), impartirà “Teoria dinàmica en la docència universitària i en la pràctica clínica”. En segon lloc, la Dra. Carmen Maganto impartirà “Importància de les Tècniques Projectives en el Psicodiagnòstic infantil”. Finalment, la Dra. Pilar Ortiz presentarà “El lloc de les Tècniques Projectives en el Psicodiagnòstic d’adults: ahir i avui de la formació acadèmica i la pràctica clínica”.

La Jornada promou i manifesta la importància i l’evolució de la teoria dinàmica i l'aplicació de tècniques projectives a nivell clínic (psicodiagnòstic i tractament) dins de la docència universitària. Per a més informació i inscripcions premeu aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC