En el marc del conveni amb Barcelona Activa, el COPC fa extensiva una iniciativa perquè la ciutadania col·labori amb les persones en recerca de feina

16-01-2020   |  Barcelona

“Impulsa el canvi: reactiva la recerca de feina del teu veïnat” és l’eslògan del programa Mentoring +, que té l’objectiu d’ampliar les xarxes relacionals i coneixement dels recursos de cada barri.

Mentoring + és un programa de Barcelona Activa adreçat a persones de més de 50 anys perquè puguin reactivar el seu procés de recerca de feina. Per fomentar-ho, el programa incorpora la figura de mentors i mentores que aporten la seva col·laboració voluntària per tal que les persones en recerca de feina ampliïn la seva xarxa relacional i de recursos al seu barri.

Actualment, el programa Mentoring + busca persones compromeses amb el seu entorn i amb vocació d'ajudar als altres, disposades a fer xarxa i sumar coneixement que reverteixi la situació de qui té dificultat per reintegrar-se al mercat laboral. Els requisits previs per participar-hi són disposar de 10 hores mensuals ( durant 4 mesos de projecte), vocació i motivació per ajudar als altres i participar de sessions grupals per compartir experiències. No cal experiència prèvia en mentoratge.

Si teniu interès per compartir experiències i vivències que puguin ajudar a d'altres persones a trobar feina, podeu trucar a Carme Roselló al telèfon 93 401 97 98 o enviar-li un correu electrònic a: carme.rosello@barcelonactiva.cat.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC