El COPC col·labora a l’11th International Conference on the Dialogical Self de Barcelona

16-01-2020   |  Barcelona

L’ICDS BCN 20 té lloc del 10 al 13 de juny, i té la obert el termini de presentació de simpòsiums i comunicacions fins el 31 de gener.

Del 10 al 13 de juny de 2020, Barcelona acollirà l’11th International Conference on the Dialogical Self. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és un dels col·laboradors de l’esdeveniment i, en conseqüència, els col·legiats i col·legiades gaudeixen d’una reducció del preu de la matrícula.

La teoria del self dialògic, creada per Hubert Hermans, se centra en el concepte del "jo dialogant": l'individu té un origen social i en dialoga el potencial. En àmbits diversos, el concepte de "jo dialogant" proporciona una plataforma interdisciplinària per a la investigació, la teoria i la pràctica innovadores. L'objectiu d'aquest onzè congrés és explorar com la teoria del self dialògic podria oferir diferents enfocaments als canvis d'identitat en múltiples escenaris. Per mitjà de les diverses activitats, s'espera reforçar les bases conceptuals i metodològiques de la investigació i la intervenció centrades en la identitat.

 El congrés comptarà amb la participació d'experts en la teoria com Anna Gabinska, Katariina Stenberg o el mateix Hubert Hermans. A més, s'ha convidat psicòlegs, pedagogs, sociòlegs, filòsofs, lingüistes, acadèmics i altres científics socials a participar en aquest diàleg. Se suggereix als col·laboradors que creïn un vincle entre la seva pròpia investigació i la teoria del self dialògic.

El termini de presentació de simpòsiums i comunicacions és obert fins al 31 de gener, i espera els vostres treballs. Tota la informació, programa, enllaç d’inscripció i contacte és en aquest enllaç al web de l’11th International Conference on the Dialogical Self.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC