S’obre el termini per sol·licitar el reconeixement dels 25 anys de col·legiació no consecutius

09-01-2020   |  Barcelona

El termini per enviar les sol·licituds finalitza divendres 24 de gener.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra les trajectories professionals de les persones que porten col·legiades 25 anys o més, ja sigui de manera consecutiva o no consecutiva. Per manifestar-ho, un any més, el COPC organitzarà l’acte del Patró de la psicologia (o Festa de la Psicologia a les delegacions territorials del COPC) per escenificar el reconeixement i agraïment a tots els professionals vinculats al Col·legi durant tot aquest temps. La convocatòria oficial de l’acte serà aviat; abans però, s’obre un termini per sol·licitar el reconeixement dels 25 anys de col·legiació no consecutiva.

Per qüestions tècniques, el COPC no pot obtenir la informació relativa a les persones col·legiades que porten més de 25 anys de vinculació no consecutiva al Col·legi. Per aquest motiu, el COPC demana la vostra col·laboració per tal que li ho comuniqueu si us trobeu en aquesta situació.

El procediment seguirà els següents passos: en primer lloc, totes les persones col·legiades que van complir 25 anys o més de col·legiació no consecutiva al llarg de 2019, han d’adreçar per escrit la seva sol·licitud de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva al correu electrònic secdeganat@copc.cat . El termini per enviar les sol·licituds s’estén del 9 al 24 de gener.

Internament, es validarà la sol·licitud i la Junta de Govern del COPC aprovarà el reconeixement de la persona. Posteriorment, es comunicarà a totes les persones sol·licitants el seu reconeixement i se’ls convidarà a la celebració de l’acte del Patró o Festa de la Psicologia a la delegació territorial corresponent.

D’altra banda, les persones col·legiades que fan 25 anys de col·legiació consecutius al llarg de 2019 no han de realitzar cap tràmit, i seran convidades aviat a l’acte que es convocarà en breu.


 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC