El COPC organitza tres activitats ineludibles sobre alta conflictivitat interparental i trencament de vincles paternofilials els dies 14 i 15 de febrer

08-01-2020   |  Barcelona

El Dr. Matthew Sullivan, president de l’AFCC i expert en dinàmiques de resistència i rebuig, és el principal actiu dels tres esdeveniments.

El COPC organitza tres activitats per abordar amb profunditat l’alta conflictivitat interparental i el trencament dels vincles paternofilials. Les cites són els propers 13,14 i 15 de febrer de 2020, dates en què el COPC ha aconseguit tenir la presència del Dr. Matthew Sullivan, president de l’ Association of Family and Conciliation Courts (AFCC) dels EUA, un reconegut expert internacional sobre la matèria.

La primera activitat prevista és un networking organitzat per l’AFCC i la Junta de Govern del COPC. Les places són limitades amb prioritat per assistents a la Jornada del dia 14. Per a més informació: ConferenceCOPC-AFCC@copc.cat 

La segona de les activitats, la Jornada sobre dinàmiques de resistència i rebuig, tindrà lloc el dia 14 de 8.45 a 18.30 h, a la Sala d'actes del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (carrer de Casp, 130. 08013, Barcelona). El Dr. Sullivan farà dues conferències, que obriran les sessions de matí i de tarda, i que tindran respectives taules rodones a continuació. Activitat organitzada per la Junta de Govern i tres seccions del COPC, Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, Secció d'Alternatives de Resolució de Conflictes i Secció de Psicologia Jurídica.

Tota la informació sobre la jornada i l’enllaç d’inscripció està disponible en aquest enllaç.

A continuació, dissabte 15 al matí, el COPC proposa el Taller sobre intervencions de revinculació en famílies amb dinàmiques de rebuig dels infants o adolescents cap a un progenitor. Per seguir la formació es recomana haver assistit a la Jornada del dia 14, ja que el Dr. Sullivan aprofundirà i aplicarà els conceptes teòrics presentats el dia abans. Taller organitzat per la Secció d'Alternatives de Resolució de Conflictes i la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia.

Per a més informació i per a inscripció, només cal prémer aquest enllaç.

Les seccions d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes, Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, Psicologia Jurídica i la Junta de Govern del COPC recomanen i esperen l’assistència dels professionals que treballen en l’àmbit de l’alta conflictivitat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC