L’exposició de fotografies L’Ull de la psicologia exhibeix les fotografies dels col·legiats i col·legiades presentades a concurs al Casal de les Dones de Reus

17-12-2019   |  Tarragona

Fins al 7 de gener, l’exposició mostra com es veu la psicologia per part de diferents professionals de la psicologia d’arreu de Catalunya.

Des d’avui i durant aquestes festes de Nadal, els col·legiats i col·legiades del COPC estan convidats a visitar l’exposició  L’ull de la psicologia al Casal de les Dones de Reus, per tal que puguin gaudir de les fotografies presentades al concurs que la Delegació Territorial de Tarragona va organitzar.

El conjunt de fotografies tenen l’objectiu de donar a conèixer la visió personal que els col·legiats, col·legiades, precol·legiats i precol·legiades tenen sobre el que representa la psicologia, cosa que converteix el conjunt d’imatges en un evocador passeig per la tasca de les persones psicòlogues.

L'exposició és al Casal de les Dones de Reus -plaça de la Patacada, 9- fins al 7 de gener, esperem que trobeu el moment de visitar-la.

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC